Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao prvo ovo nije labaratorij glupsoni ovo su obicne lampe i strujni dovodi i sat za struju, glupani zna se sta je labaratorij = za hemijske produkte ja droge speeda,kokaina, heroina, lsd-a,extazia,itd.. Gospodo policija ja imam ovo kuci samo sto je legalno u ovoj drzavi u kojoj zivim, uredno placam struju i imam sabljike 4 pa dodi te uhapsite me :))))
LEGALIZE
Moze li mi neko objasniti kako radi "samostrijel" ??
Lijepu bašću Sivčević načinio, a eto dođoše jarani i sve razyebaše ... ! ! !
Da nije trazio poljoprivdni poticaj
Svi smo mi Oric i Nedim
Firma u stecaj.
Koji su tu milioni eura pokradeni od drzave.
Nediiiim jesi li to tiiii :)
hajd sve ali samostrjel :)
A gdje poticaj za poljoprivredu?
respect na setupu :P
Duvaju se vutre i hašiša komadi
pih, ovih drogerasa na klixu, covjeku u stanu nasli arsenal oruzja oni psuju policiju sto sprecavaju razvoj botanickih nauka. drogerasi na infuziji!
drogerasi su ti isto ko i hronicni alkoholicari, zivotom ce braniti i opravdavati svoju ovisnost!
drogerasi na respiratorima!