Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policija traga za Ersadom Begeštom zbog teške krađe JE bo vam djecu on svakom drotu posebno...
isti taj pederikos je opljackao moju kucu, nasli su mu otiske i tako da sranja, da bi nam kasnije dosao dopis sa suda da nemaju dovoljno dokaza i pitanje da li hocemo dalje da idemo po sudu da se ganjamo sa njim -.- Jebo li ih on !!!
vjerovatno krado zato što imaju :)
treba nositi hranu,a ne novac.Bitno je da se ima stajesti.Nedaju nam lopovi da radimo da bi mogli porodicu hraniti.Danas nema penzija.Pljackajte sve sto stignete narod gladan.Vala nek se i ustase prestanu bogatiti na osnovu Sarajlija izmuceni
Ovo bi se moglo okarakterisati kao patriotski akt. Što više ukradu lopovi od Konzuma LOPURDI manji nam je deficit. Samo ne dirajte Bingo.
Neka Amir Zukić potegne vitalni nacionalni interes zbog pljački.
ma nece amir nego ce to sad cavka i fahro sredit sve...a sratko ce nadgledat
nsrode na noge i poljine i sve uzeti penzija nema 1o. 5 2013 u14 sati. Na USTANAK PROTIV FAŠISTA I LOPOVA.......
...a u bih opljačkani građani...