Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast načelniče
@Pipo(lazni) 17.12.2009. u 10:49 Znaci lazni Pipo da su Dodik i svi genocidasi pehderi kad dopustaju da im musko pohpusi.....hehe @legendo dobro si kapir\'o...kad bi znali koliko je lojavi fasista i lopov s laktasa kukavica i peH-der svojeg naroda i BiH-e davno bi ih srbizanti skinuli s vlasti! Pozz svim Bosnohercegovackim Patriotama! BiH4EVER!
mora da je neki srbcic opljacko- jer su oni najveci specijalisti pljacke!evo cim se otvori ponovo relacija nacisticki beograd-Sarajevo pocese pljackat banke i to Tursku!:)smijete se koliko hocete,JASNO i GLASNO ic do nacistickog beograda tamo je novac ko i pljackasi!Napisah prije par dana da nista nece pozitivno bit dolazak i odlazak krvavog voza iz nacistickog beograda VEC samo problemi!DOKAZ! BiH4EVER!
Znaci lazni Pipo da su Dodik i svi genocidasi pehderi kad dopustaju da im musko pohpusi.....hehe
E narode evo mene opet podudlao sam gos.Miloradu Dodiku i genocidašima,šta ću kad volim da šimpu i da ga primam u š.u.p.č.i.ć. 24%4EVER
Sine! Pare su mi hitno trebale da tvojoj staroj platim abortus jer jebi ga nisam vadio kad sam je sprčio. Sad se bojim da ne rodi još jednog kretena kao što si ti i zato sam se odlučio na ovaj očajnički korak. Tvoj tata.
odlicno
hahahah-pa sta je radio cuvar banke?Zavlacio prstenjak sluzbenicama dok su ovi pljackali!?hahahah!
Svaka cast momci...Svaki dan po jedna banka u BiH opljackana...Pa to nema ni u crtanim filmovima...
POturice opljackali Turke hehheheheheeeee SarajKandahar Avganistanski hehheheeee
Svašta! Pot.urice udarili na Turke?! Husein-kapetane Gradascevicu dizi se iz mezara da stanes na celo bune po.t.urica protiv Turaka!
koliko je banaka, kladionica, posti, prodavnica i sl. opljackano u BIH 2009 ili zadnjih par godina? Sve je opljackano. Ovakav ni film jos nij napravljen.
Raja, mislio sam da sam opljackao neku kjafirsku njemacku il austrijsku banku. Sad tek na sa-x vidim da je to banka iz nase majcice Turske. Svakome se desava da pogrijesi, genocidasi nek se ne raduju, sve cu pare vratit, ali cim Fatih Terim postane selektor nase B-repke nakon sto je dobio otkaz u nasoj A-repki. Toliko od mene. BIH4EVER!
kako su imali srca od brace krast??? aaaa, sad mi naumpade... i mi smo im nekad bili braca pa su nas prevarili i popljackali. daklem, nista novo od njihA
i sta je bilo u toj sirotinjskoj turskoj banci, mozda vreca govana.