Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haris Banda baš mu je prezime po struci
@SaDrineSelam ko ne zna tog lika ?
ebo sestru alipasinsku klosarsku
@astromaut HAHA KAKO KLIX UKINU DA SU PRVI POSJETITELJI HOTELA HAN, KOJI JE U VLASNISTVU PORODICE MULAOMEROVIC TJ FIRME NEIMAR KOJA DOBIJA SVE TENDERE ZA OBNOVU DŽAMIJA,BILU CELNICI VLADE "PETAK 13"!!
Kako 100hiljada? Ova mecka 50 hiljada i ova 2 krsa po 1.000km to je 52 hiljade, gledaj kako ovi novinari lazu.
Mecka cca 50 milja max Ova dva zajedno 20 milja max
Nema ovo veze sa nacionalizmom.Haris je dobro poznat ovima kojima je zapalio automobil.Matea ima dijete s njim,a koliko vidim ovo je pezo od njene sestre,mora da su se kofrcile nisu ni one zlatne :)
@GenJalac šta ti znaš kakava je Matea i Zamara?! Izgleda da ustvari ne znaš ništa jer lupaš gluposti. Ne znam samo ako imaš sestru,majku dali bi dopustio da je jedan narkomani maltletira i da malo dijete ispasta. Zato poklopi se.
HAHA KAKO KLIX UKINU DA SU PRVI POSJETITELJI HOTELA HAN, KOJI JE U VLASNISTVU PORODICE MULAOMEROVIC TJ FIRME NEIMAR KOJA DOBIJA SVE TENDERE ZA OBNOVU DŽAMIJA,BILU CELNICI VLADE "PETAK 13"!!
Najčešća rečenica u BiH: "Izvršilac od ranije poznat policiji."
na stupu zadnjih mjesec dana 20 auta zapaljeno, eto samo ukucajte stup na klixu
prvo namiriti stetu vlasnicima pa 5 godina zenice i to ga staviti u sobu sa narkomanima...za ovo bi u Hrvatskoj dobio ovu kaznu ali nase tuzilastvo ..ide nagodbs sa Mjesecarem i cao
legenda brat poslacu mu kutiju drine u zenicu hahahah
Samo u BiH su kriminalci uvijek na slobodi.
Bilo bi dobro da ovakve narkomane čovjek uhvati na djelu, kakva policija, odma kazna a zove se letva
Vandalizam i bezobrazluk. Ne znam kako zakon tretira ovakva djela ali se nadam maksimalnoj kazni, na cistu miru ljudima paliti auta i ciniti stetu je barbarizam i kriminal.
Dze' nadje 100K ocat! Pezo i opel ukupno 5000,6000 mečka plafon 45.000....
Osiguranje udupla 😂
Haris Banda i Edis Banda čisti odraz debilizma i seljaka. Koji nisu naučili hodati kako treba,a ponašaju se ko da su uhvatili Boga za muda.Edis Banda čisti narkoman a i brat mu. Serem se na njihov život.
daj mi mama sibicu i malo benzina da zapalim skolicu da ne budee zimma takoe on pjevo
Budala.