Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otisao na randes. Sto je najtuznije vjerovatno je i sam to kontao
A da stavite još koju sliku? Možda ga neko i prepozna pa javi...
Ja mislim da je Ibrahim rekao: "Dosta je bilo. Ceo život me jebu..." i preselio se u Istočno Sarajevo. Tamo ima vode, struje, hrane, svega... čovek se istuširao i popio kafu. Komšije mu rekle: "Ibrahime, čoveče, javi svojima da ne brinu!". "Ma neću, zabole me, brinuli smo svi do sada kada su bile redukcije vode, ja više ne brinem nizašta."
Trošiš talenat na bezvezne stvari, get Life. Ja sam ovdje u Sa, pa kako mi je tako mi je, ali ti si mi nejasan...
@Chvilla Ja samo slavim činjenicu što nisam nepismena SDA talibanska sirotinja - zatočenik SDA Fekalistana. Što je to loše što sam svestan svoje sreće?
Moj otac je imao problema sa svojom majkom (mojom bakom pokojnom). Čuvajte osobu koja je dementna od bilo kakvih lomova. Najveći je problem kad se kuk slomi to su onda muke za sve.
Lik u poznim godinama, nažalost vodi u skoro sasvim izvjesnu smrt...
Nesto mi miljacka pade napamet..Nazalost...
Možda nije nestao - možda je emigrirao? Ako Muhamed Filipović sa svojih 420 godina može da napravi novu naciju, može i ovaj 80-ogodišnjak da započne novi život u Nemačkoj, zašto da ne?
@PRVIMART Znam da si prodao radio bez antene i zaradio 20 evra i da se sada ima za večeru i kiselu vodu... ali ne preteruj sa histerijom. Dolazi novi dan, idi radi i zaradi za doručak.
Na ovu temu: Moram te podsjetiti da su Srbi sve činili da Šiptara/Kosovara ne bude nikako l prevarili su se jel tako? Kao što su se prevarili i u Hrvatskoj ako se slažeš. Ostali ste bez Srba u Hrvatskoj i bez konstitutivnosti A šta slijedi dalje sam Bog zna. Ti si premlad da znaš šta ti govorim ali raspitaj se , prouči i izući...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
:( nadam se da je sve ok.