Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vezi pojas, pojas zivot znači, prilagodi brzinu, ako piješ ne vozi!
Tačno, ne treba piti i voziti. Kad voziš i piješ cuga se prosipa, a to je grijeh. Treba uvijek zaustaviti, staneš u stranu i popiješ ko čovjek i nastaviš voziti. Mora se znati red.
Joj savjeta, uvijek se pitam kome ti savjeti? Dzaba ti majmunu objasnjavas
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neprilagodjena brzina, prolazak kroz crveno svjetlo, trkanje kroz ovaj dio grada po ovakvim uslovima, bez razmisljanja da mnogi imaju kuci majke, sestre, oceve, koji ce ih oplakivati citav zivot, sve je stalo u tom jednom trenutku. Bio sam tu, zelim svima brz oporavak, pamet u glavu, a steta ce se nadoknaditi 🙏
Jesi bio sa ljeve ili desne strane?
TIGAR!
Kad Neizivljena Bijeda sjedne za volan ccc...Vozis kontejner magarac ne Mercedesa Sabane hahaha
Taxisti najgori vozaci a ovi babini puleni su profesionalci
Ma non stop gledam naveče kasno ovakve. Pusta sve, prolazi se kroz crveno, trkaju se. To se naspidiše onim otrovom od droge imaju po cvaju u đepu a strogo rezerva na autu upaljena. Pa Bog vam pamet dao jeli više dosta vas andreiva. Ubićete nekoga *ebo vas spid i vaše dokazivanje. Gledaj ti samo koliko je to brzo vozilo da se prevrn'o. Pamet u glavu glupani.
Gledaj šta majmun napravi.
Gdje zure na praznoj ulici? Alkohol/droga? Dokazivanje? Ubiji ba sebe ako hoces iz pistolja ali ko si da ugrozavas tudji zivot i drugog vozaca!!!!! Upm
Ma trkači, debili, nije mi žao nadrogirani, iskompleksirani, dogovor, opklada. Nema šanse da su vozili 60km da ovo naprave u 2h kad nema saobraćaja, znači debili, ko ih j
Ma kakav ovaj i Trkac brate Romobil brzi hahaha
papcici se kurcili trebali su na krov u miljacku
Ovo koji je kriv kod cumurije mosta sto je hajco polomit koljena pod hitno
Majstore kad razbiješ auto na mjestu gdje je širina ceste skoro 8 metara uzmi vozačku i baci je odmah u Miljacku, ja od bruke nikad više ne bih sjeo za volan.
Sarajlijice seronje uvijek bile. Kurče se.
Ovdje neko nije trjezan i pridrzavo se saobracajni propisa,
70% saobraćajki mobitel pa onda sve ostalo... Treba stavit jaču kaznu za mobitel od prolaska kroz crveno...
Meni nikada nece biti jasni roditelji koji potplate komisiju da im mali/mala poloze vozacki ispit, pa mislite li vi na njihocu buducnost ili zelite ustvari da ih se suptilno rijesite iz vasih zivota?
“Ma niko ba ionako ne nauci na obuci, uci se iskustvom” - to je njihova logika. A mali kad dodje sa prvog ispita gdje je pao, kae rekli mu “nije skolski vozio nego previse profesionalno” il kae zmigavac nije ukljucio.
kome je sve dat volan da vozi, gledam u zadnje vrijeme hamam svaki drugi vozi i tipka mobitel, pa stani negdje na parking bog ti dao ili proširenje ako ti je baš tada potreban telefon u vožnji pa moraš da ga koristiš pa poslije ti je đavo kriv.
Ima handsfree, 2022 na vratima.