Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke zenicanima,jedan radikal manje..
Potpredsjednik Srpske radikalne stranke (SRS) ....Jes mi ga zao evo nesto me u gacama zaboli od tuge.
Ja Bih glasao za njega ali u sustini bi se vi bunili da vas majoriziram i rekli da ga vi niste izabrali i da vam ga mi namecemo. A generalno ja ti govorim kakvo je generalno stanje. Pojedinacno po imenu i prezimenu ne mrzim, covjeka kao covjeka ne mrzim. Pojedinacno po imenu i prezimenu neke ljude cak volim i cijenim i smatram svojim. A generalno, onakve kakvi ste generalno vas mrzim. A zasto i ne bih mogao generalizovati ogromnu vecinu jer i ti se sam svrstavas u ovu generalizovanu vecinu. Pokazivali ste kakvi ste generalno, i sada to pokazujete. Ja vam generalno ne mogu vjerovati nikad, a za pojedinacno i nemam bas dovoljno dug zivot da vas upoznajem i da se iznova prevarim u pocetnoj procjeni.
Cobani ostavite stada dodite malo u Centar svijeta SARAJEVO ,ali prvo na pregled kod doktora RASA I ostalih VETERINARA srba radi svinjske gripe.
Vec vidjen nacin eliminacije: Draskovic SRB, Sasivarevic BL, Tose i mnogi drugi....Vidim gore u tekstu da je Svetozar bio covjek prema svojim sugradjanima u najtezim trenutcima. Vidio sam na TV-u sta je ostalo od auta i nema sumnje da se radi o ubistvu! A narod glasa li glasa za svoje demokratodavce.............................................. Pokoj ti dusi doktore
I da, zasto nebi imao ni 1 posto podrske? Ako je toliko dobar, zasto ti i tebi slicni nebi glasali za njega ???
@rizi U sustini ja sam liberal, postujem ljudske vrijednosti i ne osudjujem nekoga po imenu ili pripadnosti nego po djelu. Medjutim ti posmatras kolektivno a ne pojedinacno. Radi takvih nece nikada moci biti suzivota u BiH. Sto se tice Jovanovica, kada bi Silajdzic, Tihic, u slucaju da se odvoji RS, pozdravili taj cin kako bi ti reagovao na krsenje ustava BiH????
mi sr.bi volimo doci ovdje da osjetimo koliko smo civilzovaniji i napredniji..to nam pomaze da sacekamo dan kada ce nas i hrvate pustiti da se odvojimo
Vlahadija puno visi po nasim BOSANSKIM stranicama i cak pisu LATINICOM vracaju se TURSKIM korijenima.
Ibarska magistrala 2.0
pa rekao sam ti nemate bas nekog izbora, svi ste isti i kao takve vas ne mogu smisliti. Onaj Cedomir Jovanovic vam je dobar, ali on je u drugoj drzavi ali ima tri procenta podrske. Dok u nasoj drzavi ne bi imao ni jedan procenat podrske. E toliko je onih koji su OK i koje ne mrzim.
E moji Sarajevski papci. Mislite da je Sarajevo centar svijeta a da je ostatak svijeta brdo. Dobro je da se slažemo da nam kuće trebaju biti daleko. Nadam se da će uskoro biti i granica među našim kućama. Ali ni tada se neću radovati ničijoj smrti, kao što se ni sada ne radujem. Ali, šta ja to tebi pričam, kad si toliko retardiran i misliš da je Sarajevo vrhunac civilizacijskog razvoja. Vjerovatno nikada nisi makao dalje od linije Tuzla-Sarajevo-Mostar (muslimanski dio).
treba dodig zabraniti turc.ima da koriste nase puteve .. to je jedino rjesenje .. neka koriste samo zelenu transverzalu ka sandzaku i kosovu
Ima boga ,UBICA i Organizator progona muslimana iz Sanskog Mosta.
@rizi U prvom postu si bio iskreniji pa si se u drugom malo ispravio. Reci, reci slobodno, mrz.is i zavrsena stvar. Ako si se vec izvukao u drugom postu, savjetuj me ko je po tvom za nas Srbe dobar vodja ili stranka. Daj nam prijedlog ili sugestiju ali da nije neka kvazi multikulti stranka?????????????
PA ZAR JE MOGUĆE DA SA-X DOZVOLJAVA I.MBECILNIH B.ALJAMA DA SE IŽIVLJAVAJU NAD POKOJNIM ČOVJEKOM? ZAR JE MOGUĆE?
Ne mogu vas smisliti jer ste svi isti, svi podrzavate radikalizam i secesiju i nac..ionaliz..am i fasizam, neki ucestvujete u tome a neki podrzavate.