Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Roditelji su krivi
Najlakse je sjediti za racunarom i komentarisati..niko ne zna kako je roditeljima ovog mladica,i kako je momku koji je vozio!Mladici su predobri drugovi. Strasna tragedija..Prevelika bol u srcu. Enize,zauvijek ces biti u srcu nas koji smo te poznavali i voljeli.Neka je Rahmet tvojoj dusi,sabur tvojim roditeljima i prijateljima..
Kupio Babo sinu A8 da se malo kurci e sad neka snosi posledice,,,
E ako su nam ograde problem sto nam mladost gine na cestama, onda smo mi zaista sretna zemlja. Ostaje samo da zamijenimo ograde.... Whtf??? Jeste normalni?? Kakve ograde i zadrzavanje automobila, malo se bavite fizikom, masom... Ovdje je problem sto se ljudi ne vezu u autima, i sto je u ovoj nasoj zemlji zavezat pojas \"ofirno\"..nisi mangup.... I problem je sto se djeci daju bijesna auta, i sto ih roditelji ne kontrolisu, pa ih puste da voze kako hoce i kad hoce....u po noci, pijani ili ne...ko ce znat... Ode jos jedan mladi zivot, tuzno....
Čuvajte se djeco, ne vozite prebrzo, vežite pojaseve, državo, ne stavlja ograde samo radi reda, nego neka stvarno zadrže vozila... Poginulom mladiću Rahmet duši, a roditeljima izrazi saučešća..
ni jedna bankina ne moze da zaustavi audija teskog 2.5 tone koje je isao 200 km h... i da oni su stranom udarili u bankinu ...
hoš pit i jurcat
prestrasno.....Boze dragi....
sta uradi od bankine, pa koja je to brzina morala biti... zalosno stvarno kako se zivoti bezveze gube...
Pa sta ocekujes od Titove zaostavstine? Te ograde su stare 40-50 godina i pravljene u vrijeme kada je fico bio glavni auto na cestama. Danas se nista vise ne pravi... A i brzina je ocigledno bila prevelika.
ove ograde u normalnom svijetu izdrze udar kamiona...
ne brze od zivota...
Ljudi, vezite pojas.... ako ne u gradu, barem kada vozite van grada.
Dragi naš Enize, neka ti Allah podari lijepi džennet....ostali momci, uz vas smo...tragedija za jedan mali grad... :(