|

U saobraćajnoj nesreći poginuo 20-godišnjak

U saobraćajnoj nesreći poginuo 20-godišnjak
0
S
Sarajevo-x.com
10.12.2009. u 13:26
14
komentara
0

dijeljenja
1/4 S mjesta nesreće (Foto:Zeda)
2/4 S mjesta nesreće (Foto: Zeda)
3/4 S mjesta nesreće (Foto: Zeda)
4/4 S mjesta nesreće (Foto: Zeda)
Na magistralnom putu M5, u mjestu Bilješevo, općina Kakanj, jutros tri sata nakon ponoći dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, prenosi Zeda.
Naime, do saobraćajne nesreće je došlo kada je 21 – godišnji Elvin Delibašić iz još uvijek nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u lijevu traku, a potom se automobil, najvjerovatnije, zbog klizave ceste odbio od zaštitnu ogradu, a zatim sletio u kanal.

Delibašić je zadobio teške tjelesne povrede, a saputnik iz "Audija" 20 – godišnji Eniz Krivokapa je po svemu sudeći ispao iz automobila i od zadobijenih teških tjelesnih povreda preminuo na licu mjesta.

Odmah nakon nesreće u zeničku bolnicu osim Delibašića prevezeni su i ostali saputnici iz "Audija“ Aldis Kubat (24), Arnel Musić (24), Nobert Bešlić (28). Međutim, o stepenu povreda kod Kubata, Musića i Bešlića ljekari se nisu izjasnili.

Tijelo nastradalog je po zahtjevu kantonalne tužiteljice Adine Selimović prevezeno na Odjeljenje patologije Gradskih groblja Visoko radi pregleda i obdukcije, koji će se obaviti u toku dana.

Tokom noći uviđajne ekipe Policijske stanice Kakanj i dežurni tim Profesionalne vatrogasne brigade iz Kaknja sa dežurnom kantonalnom tužiteljicom Adinom Selimović obavili su uviđaj.
Prijavi grešku


Komentari (14)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...