Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jutros na putu prema mostaru tri golfa 2 prestizu u nemogucoj misiji..jedan redneck kolonu prestizao i cak u tunelu salakovac,drugi u bjelom polju 2 auta prestigo da bi 200 m dalje skrenuo desno. Da sam imao zolju ispalio bih u njega.. zakonom golfa 1,2,3 izbacit sa puteva.
sto golf 3
Vozaci golfova najvece seljacine
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Svaki dan me sve vise strah izaci na ulicu.Neznas vise sta je gore ili vozaci ili vozila ili ceste.
il bit pjesak........
@ogledalce vala i vi pjesacj ste smotani, iskreno ja na pjesackom nikad ne bih stao ako sami ne krenete prelaziti, nema mi nista jace nego kad uocim pjesake na 30 metara kako cekaju da im stanem na pjesackom a ja samo nagarim haha
ko to pretiče?
ko to meni pretiče?
sto manje golfova i vozaca istih ljepsi zivot
dobar vozac vozi polako
golf 2 skloniti s puta
golf 2 postao novi samoubica je bes isis sta je golf 2 za njih 5 clanova odmah strada
Ovaj ce golf za sedam dana ,ponovo bit zakrpljen
čovjek izgubi život, a ti prosipaš takve gluposti, bježi ba
Toliko se ovih nesreća dešava na našim cestama,da bi nažalost mogli imati i vlastitu kazegoriju vijesti na klix-u: Saobraćajne Nesreće!
Zakonom zabraniti auta starija od 20 godina
Evo me na drugom svijetu u raju sam javljam se preko efflih mreze selam