Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Omladina mora da izadje da prozivi svoju mladost udesa ce uvijek biti kod su vecinom smrtonosni putevi i auta slabi ali alkohol je u 90% slucajeva glavni uzrok zao mi je omladine nije bitno koje je vjere
i normalne stvari nas iznandjuju, mislim da je radar na tom mjestu odradio svoje
Samo autoput graditi. Sjeca li se ko nesrece od Zenice do Sarajeva kako je autoputa. Prethodnih godina Janjici, Lasva, Biljesevo, Kakanj, Visoko, svi imali svoju dionicu smrti.
Nema više druga mog.. :'( Tomo počivaj u miru!
Nema.. jer mu drugovi ne rekose ne sjedaj za volan pijan ili da mu kazu uspori covjece..poginut cemo? Kafanske pjesme citiras.. toliko o tome
Tesko je vjerovati da je ovo stvarnost. Počivaj u miru Tomo...
Allah rahmetejle.
R.I.P
Za ovo su sve roditelji krivi,sve im dadnu puste ih da rade sta hoce,nit oni roditelje zanimaju nit roditelji njih zanimaju. Ovo je zaslosno postalo!!!
Nije bas tako!! Zakonom ti je predvidjeno od 18. Polagati. Sta,das djetetu da polozi,das mu auto imas dozu povjerenja! E djeca su ta koja to iskoristavaju i prave se budalama i evo sta se desi.
Da sada je kasno,ali treba se uvesti nesto da sprijeci sve ovo. Ja bih licno zakonom zabranila da se djeca do 21 godina ne smiju voziti bez pratnje starije osobe poslije 19h! Ili staviti ogranicenje na brzinu u kolima itd itd!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)