Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Srbin - hahaha :D Odvojiti? Pa bolan niko vas nece! Kakva Srbija? Kakvo odvajanje? Ne budali, vec sjedi gdje si i suti. Eee budalo jedna.. ako ti sta fali ovdje u BOSNI I HERCEGOVINI izvoli brate, eno ti Bg i Srbija, niko te ne tjera da zivis ovdje. Jedno g.vno manje, niko nece ni primijetiti da te nema.
Sjaj sjaj bosanski dijamantu ... Stigne ovaj Dzeko na sve, stvarno je momak svestran, jos da uvali hettrick estoniji pa nek ga i zatvore odma :)
AKADEMIK BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN I NEKA TI DRAGI BOG BUDE U POMOCI.
kolike su samo srolje ovi iz SA-X kada puste ovakve fašiste da svakodnevno zagađuju i smrde po njihovoj stranici i to još ponosno iylažu javnosti J_b_t_ se sarajevo X
Super. To sto ste imali duplo vise zrtava vas amnestira od bilo kakve odgovornosti. Na nasoj strani su dosad uhapsene i osudjene stotine ljudi, a vi ni jednog jedinog. Tako nikad nece biti pomirenja. Ali nije bitno, kad se jednom odvojimo iz ove propale drzave, nista vise nece biti vazno
bravo amerika, treab te nam vratiti te spremne ljude u bih . trebat ce nam opet izgleda, a ovoj familji DZEKO treba podariti sve drzavne casti.
@srbin-e znas sta mislim , da se ne bi zajebavali i prepucavali godinama i maltretirali jedni druge ko je koga vise nasamario hajmo uspostaviti slijedecu situaciju; U svakom buducem medjusobnom sukobu da suspendiramo sva pravila pa ko prezivi prezivi. ha ? Ne treba kukat, potamanili ste nam narod i sad hoce te da dijelimo istu krivicu s vama? E malo morgen.
aa ovi sto su pobili bošnjake hodaju po beogradu,srbiji uopste...pa nikoga nije briga a oni su pobili u srebrenici citave familije pa nikoga nije briga.rade kao psihijatri,,idu na svadbe šetaju uzivaju u penziji pa nikoga nije briga..budi pošten ako ikako mozes..
Bas me zanima hoce li ikad iko odgovarati za zlocine nad Srbima. Po podacima one komisije u ratu je stradalo 4 000 srpskih civila, a po podacima tribunala stradalo je 16 700 srpskih civila. Ko je pobio te ljude??? Zlocinci kao Oric i Dudakovic se i dalje sepure na slobodi
znaci Dzeko otisao iz Wolfsburga ?? Nista od Milana pihhh
pa taman sto je procepio....
ovo su bosanske gazije a ne ratni zlocinci
em sto lose igra, sad jos i terorista i ratni zlocinac :)
ja sam znao da ovo nece izici dobro sa dzekom
ovo je dezinformacija 100% znam da Edin nije uhapsen danas sam bio sa covjekom...dali ce ga sutra uhapsiti to niko nezna...momak ili covjek je za 10 i zao mi je zbog njega...btw ne radi u nikakvoj fabrici