Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krimosi na vlasti nisu u stanju rudarima obezbijediti tople obroke, a imaju za silna auta, vile itd. Živim za dan kada će BiH postati GRAĐANSKA DRŽAVA!!!
@KikayaZvjersKingdom joj hajde ne laprdaj zivotat
on je sada šehid,da mu se dragi Allah smiluje,hljeb je zaradjivao djeci,a pos*ani lovatori nisu uspjeli barem da obezbjede to da ce ziv krocit iz jame,nego daj platu da jedva prezivi i uz to dovodit u rizik sve i jednog rudara,da im svima Bog dragi sve olaksa,krvav je to hljeb
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Uslovi u kojima rade su iz 1942 godine, nezasticeni, bez opreme, bez jasnog zakona o radu za ove kategorije koji rade najtezi posao na planeti.
@Bombonica2305 a iznos plate jedva pokrije troskove za 15 dana..Sramota..
@Bombonica2305 Jes, i kada se pobune kupe ih za pastetu i okrajak. Svi rudnici odjednom da stupe u strajk i dok ne dobiju opremu i uslove zagarantovane zakonom ne silaze. Druge nema.
zivim za dan kad ce ovakva drzava nestati u pepelu
Prosjek Breze grada od cca 14.000 stanovnika je da godisnje poginu dva rudara, a njih 15 do 30 ostanu invalidi sto laksi sto tezi, godinama se brojke povecavaju. Koliko kosta glava, ruka, noga, trajni invaliditet, život? Jeftino nas prodaju..................
E ovo je tuga, jos jedna porodica ostala bez hranitelja, oca, muza, sina, brata, rade bez plate sa stalnim pritiskom radi politike koja je odlucila poigrati se sa racunima.
Kad stavimo pod kontrolu Elektroprivredu, Tekekom i Lutriju, tad će rudar imati 3000 KM.
Bagru iz Elektr. Govna, treba zatrijeti. Znate li ko tamo radi, šta i koje su plaće. Šverke. Kriminalci. Stranački. Zatrijet givna.
Padaj silo i nepravdo! :( RUDARI SVI DA IZADJU NA ULICE KAO JEDAN ILI NEKA ZAUVIJEK SUTE!
Odavno je vrijeme da Husinski rudari preuzmu stvar u svoje ruke !!
Da, ljudi kopaju rade da bi elektrooruvreda imala plće, da bi direktor imao 4 švalerke, da bi ali plaće po 5 6 6, direktor 13 hiljada. Laže ako kaže da nema + tenderi. Pa to znamo. Ljudi, ginite za njih nek im đeca voze ferarije,.., rukovodeću bagru treba smlatiti. Direktot ekekr.. ima mjesečna primanja 15 hiljada eura. Imam dokaze. Treba bagru zatrijeti.
Kopajte za Baku, Mila, krivousnog usta.u, samo kopajte. Za njihovu pinku. Samo kopajte, jadni jer šutite
Ima li iko od ovih uhljevovića!? Ja, kopajte. Za njih. Nisam čitao, ali neka kopaju. Jadni vi. Šta vam napisati.
Svi rudari su heroji!
Zatvaraj tu opasnost po život i loš je ugalj tu.
Bas tuga
El Fatiha i sabur porodici. To je onaj sindikalac što se ulizguje upravi i ima platu 2200 KM ???? Tužno :(
Hajmo ih rušit!