Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da se ovo desilo mozda prije 6-7 godina moglo bi se sigurno reci da su ga premlatili oni iz takozvane Srpske varosi,,posto su ih oni redovno tamamili.Ali njih vise nema dole svi su se raselili,,heheh
Tip iz Petrova Sela u Puračiću u 5:50 :O ov nije nacijonalna mržnja u Puračiću Živi dosta Srba i Hrvata imaju i Pravoslavnu Crkvu...Ovo je sigurno mafijaški obračun u kafani gdje se iznamljuju kurv... Čuj ima Pištolj u kolima i oduzeli mu... Otkud njemu pištolj i otkud on u Puračiću u to doba ?
Stvarno nema smisla vise pisati ovakve tekstove. Toliko su konfuzni da mi se cini da pisac stvarno pise namjerno da citaocu ne bude nista jasno. Mozda je to neka nova fora ili sta?
Je li to muamer dobio napad duhovitosti? Ili je u pitanju metaforicni govor? :-)
za macu maco da ti dadnem svoga mačka da ti nije dosadno pa se igrajte samo pazi nemoj ga previše gnjaviti brzo ga safata muka mogao bi lako povratiti.
uh! ...Hvala
na ozrenu
pitam ozbiljno gdje je Petrovo , ne zivim u BiH .
A i on nevinasce, ukraden mu pistolj iz automobila...
Kad napadnu Bošnju u RS onda je naslobv NAPADNUT BOŠNJAK, a kad premlate Srbina na 24 posto, onda je naslov ovakav kakav jest. Ovako kako to radi www.islamabad-sdp-x.com radio je i Gebels, ali je on bio mala maca za fašiste koji pišu vijesti na ovom portalu i na Fašističkoj televiziji (FTV). Sramotno, jadno, licemjerno... Pravi antifašisti, nema šta!
Gdje je Lukavac!?
Gdje je Petrovo ?
STA JE BILO???? nije rakija bila dobra....
Who\'s first ???