Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj sinko ti sad invalid,a gazda i dalje bogat nece te se ni sjecat dok ovo sa murijom ne zavrsi,a ti si ne zaposlen nece te niko jer nisi spodoban za obavljanje posla valjda ce ti sad iz guzice u glavu doci.Brz oporavak i pamet u glavu.
Sada ce ga gazda nagraditi neplacenim bolovanjem a mozda i otkazom. Ipak je to SDA-ovac
E budalo jedna šta pružaš otpor nije tvoja pumpa!
Sudeci po komentarima sav tešanj u SDA i aljahu egbar petkom..
Pružio otpor za 700 maraka, e glupani, e stoko
@SmrtSDAhodzizmu387 Nećeš ti mog gazdu pljačkat 😠... Tako isto pas razmišlja 🐕
Ako ovo čita iko ko radi na benzinskim pumpama morate da znate da je SAV NOVAC OSIGURAN i da gazdi neće zafaliti. Ne srljajte u propast. Vama doživotno traume njima ce se sve namiriti. Živi i zdravi bili.
Radio na Hifi Bistrik prozivio 2 pljacke u 10 dana, da bih dobio poziv na poligraf a iz te iste firme nakon otvaranja bolovanja ,cim sam se vratio dobio otkaz! Zulfo izvrsni direktor najveci slajm ,nema halale pare kod tih HAADZIJA!
Treba pare dati bez razmisljanja i jos kazati SRETNO,cem zivot izlagadi nebi li se pare sacuvale usranim gazdama,pare koje su vecinom stecene kriminalom!
trebo mu je sve dati sa osmjehom na licu, spasio gazdi milijarderu koju stoju a on nadam se da nece imati trajne posljedice
Jel' ovaj rajlovac blizu zenice?
Dace mu nagradu 50 kaemova bonusa na platu 650. Ne znam samo ko ovo njihovo smece od goriva moze sipati u vozilo, koje je sam sebi licno priustio.
E moja budalo, umjesto da se sklonis kad pljackaju ti glumis heroja.. Sta si dobio, povrede ko zna kakve dok gazda sjedi na parama..
Svaki radnik na bentinskim treba imati vatreno oruzje.
Onda i u kladionicama,Konzum, Bingo. Nek on cuva svoj zivot a gazda nek unajmi zastitare ili nek on dodje pa nek naoružan strazari..
Stanje redovno