Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu li glavnog grada ?
Fina familija Variscici. Malo im zuti tabani ali sta fali. Iz grada su. Lukomirak sa sela co'ek u ratu bio svasta radio. Znaci okrsaj selo-grad.
Da li je bila prašnjava ili travnata podloga?
Je li ovo kod one dobre pekare
MAMA NE VRAĆAM SE NIKAD U KONJIC DOLE ME ZNAJU KO ZLU PARU, OSTAJEM NA VOGOŠČANSKOJ ZAPETLJI I IDEM GORE - DOLE, RADIM KO ARHITETA, NEMA KO ME NIJE TASLAČIJO, BABU SAM IZNENADILA NA REDŽALJKI POZNO ME PO OTISKU VRELE TAVVE AL JE ŠUTIO RAD MIRA U KUĆI NIŠTA SE NE PITA ON, MAMA POVUCI DANDE IZ FRIŽIDER I SMISLI NEKI MUDRI SAVJET KAMO DALJE KOME NA KAZAN JEL NEKOM IZ VLADE ONI ĆE DJELIT VAUČERE?
Kako se da zakljuciti iz komentara bivseg ucenika, o Masinskoj tehmickoj skoli se izgleda moze mnogo toga pozotivnog i pohvalnog reci.
Konji iz konjica
Ranjen je Hamed Pijevac Lukomirak, koji je borac u ratu bio i to velik, ranjavan i u ratu. Isto kao sto je sad ispao borac i zastitio svoju djecu. IZDRZI PJEVAC !!
Koliko mrziš Bošnjake i Bosnjački narod kao da ti je i mama dobila više metaka od istih nego Dobrinja. Jel humanitarno radila ili?
Moglo je ovo i na šake da se riješi.. moglo 🧐
@BosanskiSupermen. Jesi li imao Bosanski u Mašinskoj ?
@BosanskiSupermen Haman si bježao i sa srpskohrvatskog 😄
PRIKAŽI ODGOVORE (1)