Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sad kontam evo danas oblacno al sreca bez s.r.a.nj.a, i vratim se na naslovnu kad ono dobro poznato policijsko auto koje oznacava to isto s.r.a.nj.e Ovo nije vise ni smijesno ni zalosno, ovo je dno - dna .
NEĆE ALIJA BEHRAM NIKADA DATI OSTAVKU, NEĆE DAMIR HADŽIĆ NIKADA DATI OSTAVKU... NEĆE JER NEMA KO DA IH NATJERA
sve je ovo uzalud možemo danima sjediti i komentarisati iz topli domova i kancelarija, dok se nazovi žestoki momci pucaju kojima je falilo samo malo kucnog odgoja.Malo više da se država posveti njima i njihovim roditeljima sve bi bilo drugačije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meni je najzanimljivije kada bacaju bombe
@istina \".. ne odlazi nikud, kome se ide, neka ide, eno po Anadoliji praznog prostora koliko ti srce želi!\" Sto cu ja ici u Anadoliju, ako se tebi licno ovdje ne svidja? ^^ \"Pozdrav Velikoj Kur... Pardon, Kifli koja bi da ja idem iz moje domovine BiH. E, pa neću!\" Ne moras, ali ne cmizdri k´o curica po jednoj javnoj povrsini, nego ukljuci klikere da skontas jedno bolje rjesenje za ove socialne probleme u ovoj zemlji.
halo vjernik... nije ti ovo South Park pa da vjerujemo u Isusa idi umij se malo
Zivimo u nesigurnim vremenima. Jedina Nada,utjehu i sigurnosti imamo u Isus Kristu. Obratite se vjerujte u Evandjelje.
RADOVANE KARADZICU LJUBIM TE U BRADU BILI SMO NA SELU SADA SMO U GRADU
do juce smo glasali za SDA i oni su nas reketirali, sad smo glasali za SDP i oni nas sad reketiraju, 2020 glasecemo za XXX i oni ce nas reketirati, i tako dovijeka, pa ko je ovdje onda lud oni ili mi sto nas svako moze reketirati?
Iznenadilo bi me da jedan dan \"uletim\" na sajt a ne bude potezanja oružjem ili bacanja bombi i sličnih normalnih stvari za ovaj grad. Oguglao i navikao na metke !!!
sinoc s prozora gledam lika kako razvaljuje semafor kamenjem... a pijan ko letva.... kasnije ode do trafike i razbija stakla.... dodje policija nakon sto se alarm iskljucio i stoje i govori jedan drot drugom \"vidi onog kako hoda lijevo-desno....\" dokle smo dosli ni semafor ne moze ostat miran....
Opet ovaj zahebani N.N pucao...
mogu vas sve porokati, možete se svi porokati, ali SDP-ovci ne daju ostavke ovo je država za čovjeka, a vi to niste .... vozdra
To je ta \"drzava za covjeka\", jasta! Birali ste je, eto vam je!
pa ljudi....sarajevo ima veci potencijal od dubaija
to je nasa draga drzava i nase drage sudije ... njima velika hvala sto klosari hodaju po gradu slobodno hvala vam sudije
Pocinje me vise biti strah maloljetnika nego perverznjaka iz tramvaja, trole i dr prevoznih sredstava.