Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od silne price o Dodiku i da se sve desilo u RS-u zaboravljate poentu price. Ponovo je ubijen policajac, pucano je na uniformisano lice.
Toliki rizik policajac nosi na leđima, a plate mizerne .... Neka ti je laka zemlja
Ovaj klix je leglo bolesti iskreno se nadam da ce neko odgovarati,dozvoljava se najpogrdnije da se nazivaju i ljudi i narodi.Pregledaju se komentari i dozvoljavaju se ovakve stvari.Ovaj klix siri namjernu i namjensku mrznju i trebao bi neko da ovo sankcionise.Dopustati da se bolesnici nasladjuju na smrti jednog neduznog covjeka je isto tako bolest,a taj polocajac je dosao da zastiti druge ljude od ubice,jos pri tome radi se o hrvatskoj porodici.Administratoru jadan ti je posao za tih 400-500km
Pa možda sad skontaju da narkomane i psihopate treba izolovati i skloniti s ulica - dok se ne rehabilituju ili trajno, zavisi od stadija. Danas je dozvoljeno da te idiot maltretira, a ti trebaš šutiti. Ako šta uradi, prvo ćeš ti nastradati što si išta poduzeo, a nisi prepustio "službama". A služba dok odreaguje, dobijete gore navedeni rezultat.
Trolovi sa Klixa najveca bagra. Projekat zvani Klix sa otvorenim komentarima za dokone mahalske trolove je radijacija mentalne necistoce najvece mahale na Balkanu. Sramota sta se pise u vezi covjeka koji je zivot izgubio stiteci druge. FUJ!
Rimljani su koristili razno razne sprave za mucenje, pa savjetujem upotrebu istih.
Kod nas je policija u oba entiteta ne adekvatno obučena i ne znaju da reaguju u odredjenim situacijama prvenstveno da zaštite sebe...
kod nas treba da vlada samo jedan predsjednik i to njemac
ludilo
Zar ta bidala zasluzuje da dalje zivi.Metak u glavu i zavrsiti sa njim.Dici ruku na roditelja i jos ubiti ne duznog covjeka koji je samo rafio svoj posao po meni nema niti jednog opravdanja ni daljnjeg prava na zivot.
kakvi bolesnici ....terapiju uzmite gnojevi,hebo vas administrator koji vas pušta da lajete ,fuj svinje odvratne
Još kad podijele puške rezervnom sastavu, biće rokanja na svakom koraku.
Saucesce porodici njima je sad najteze.ode covjek na posao kao svaki dan i pogine.
Samo se rokajte
Pokoj mu dusi
Neka covjek pociva u miru. Saucesce porodici. Ovo nije prvo ubistvo policajca u BiH i za ova djela kazna bi trebala biti maksimalna, do te mjere da imamo smrnu kaznu ona bi najvise odgovarala. Jos jednom saucesce porodici.