Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako mi je zao sto je izgorilo Hutovo blato ili karaotok.Bas sam za vikend bio dole i u cudu gledao kako nitko ne gasi,jak vjetar je podpomogao da to sto brze izgori.Da je kojim slucajem ovo bilo u susjednoj nam Hrvatskoj,gasili bi svi jer su ljudi svjesni da im to donosi turizam i novac.Onaj tko nije bio i vidio kako je lijepo,taj ne zna sta je propustio.
moja zemlja Hercegovina.
@ Milly Nesvjesnost ekoloskog sistema, nacionalnog bogatstva, ko i simbol jedne od najstarije nacije u Evropi Bosne...Hutovo Blato je DIJAMANT na svakom nivou, a najvise ekoloskom...... zvjeri mafijaske i nacionalisticke usstaskih copora fasizma...!!!
@ ? Oko hutovog blata \"rezerve nafte i gasa\", oko trebinja \"reserve nafte i promoteri novih izgradnja ruskih kolonija imigranata\", kotor, promoteri novih rezidencija za milijardere...!!!
@ ? Ovo su placeni profesionalci piromani odradili...zar niste vidjeli da je za par dana na preciznim mjestima izbio pozar...!!!
Slazem se sa komentarom tambure,strasno je koliko smo neodvedeni u pogledu ekoloske svijesti,sramota....tuzno,pateticno,a imamo takvu prirodu i takve ljepote za koje se ne brinemo...UZAS!!!!
Šteta :( Tuga :( Ako je namjerno postavljen, a beli jeste, daBogda se ruke osušile mamlazu koji to postavi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ne-bi me iznenadilo da je ovaj pozar namjerno podmjetnut od buducih petro-kompanija koji ce pumpat naftu u tom dijelu BiH-e...?!!! Jadan drzavo sta ti rade dodik, covic, tihic i ostale hinje i lesinari...!!!
Po broju komentara vidi se koliko su drzava BiH-a i njeni gradjani zainteresovani ovom ekoloskom katastofom...!!! Politicare i sve ostale glavne krivce ove katastrofe treba tuzitiii pod HITNO i DOBRO kazniti...!!!
e nek su motel zastitili...