Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sprema se covjek za novu godinu...
srbi se opet naoruzavaju...
Ned'o Bog, sa njim se sudariti !!?? : ))))
kakva je to budala, na granicu sa punim gepekom dinamita, da ga je bar gdje zasteko..
Šumski teroristi ,oni su još 93 izmislili terorizam i prije Alkaide ,kad su dizali džamije i katoličke crkve u zrak dinamitom ,vezali vojinke UN za elektro vodove ,otvarali konclogore ,vršili masovna silovanja ,i sve im se ta lijepa i demokrastka Evropa halali ,a ti Bošnjo gledaj cece ,mece ,farme ,nek vas kolju opet bagro neosvještena!
dok su se oni slikali sa 50 kg, drugi lik sa šleperom pokraj njih provezao sa 20 t., biće da je neka navlakuša
nije proslavio lik plasman BH na svjecko :D
Uuu...pa to je eksplozivna vijest...
Svaka cast policiji,bravo,tako se stite gradzani!hvala
Znači tako četnici čačkate mečku u pičku majku vam terorističku i neznate ništa drugo, od onog smrada Gavrila do današnjih dana vi nešto po Bosni pucate, raznosite dokle više sve vas treba eliminirati gamadi jedna.
jest onaj gavrilo je za sve kriv ! da nebi ušlje danas bi bili evropska sila zivjeli bi sa svjetskom gospodom austrijancima i madzarima..a ovako imamo nase ušlje koji nas pokusavaju iznutra unistit
ma za svatova
Da nije puno kume???
Mile ba otvori jedno predstavnistvo i u Brazilu pa idi i navijaj za Zmajeve, da i od tebe jednom bude neke koristi :))
Jučer RS pojačala policijsko prisustvo na entitetskoj crti, planiraju uposliti više službenika, danas zaplijenjen eksploziv, zadnjih dana se priča o mogućem skorašnjem ratu, RS prije par dana otvorila još jedno predstavništvo u svijetu - ovaj put u Vašingtonu, na popisnom materijalu dozvoljeno izjašnjavanje o entitetskom državljanstvu, u Briselu propali pregovori, EU plan proširenja 2014. nije uvrstio BiH.... ŠTA OČEKIVATI?! TREBA LI BITI TOLIKO PAMETAN I SKONTATI?!
@Cleverman,,ovaj put bi se napokon izaslo na drzavnu granicu!!
cuj u pasatu ...a cetnicka sela puna ko brod u Foci...a PIPA ganja Mevlida ..lud,zbunjen ,normalan
Policija radi svoj posao. Svaka cast. Samo da nisu propustili kamion kao i sa drogom. Uhvatis nekoga sa kilom, na dojavu, a pored njega prodje sleper. i svi zadovoljni, od malog do velikog.
covjek htio proslavit pobjedu Bosne :D
Trgovina i promet eksplozivnim sredstvima?! Ništa terorizam, ha? Dakle Srbin uhvaćen, znao sam!
Pa jel ima vecih terorista od balija. I sada ratuju I kolju po Siriji. Kampove za obuku u svom rezervatu imaju.
I da ovaj E.M. sto je uhvacen moze biti samo pripadnik poturceno janjicarskog plemena ili od milja BALIJA.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)