Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Porodici sabur, a ubicama dugu i tesku smrt
JJ KOAK SAM TREHNO DJUKU KO ZEMLJOTREA BANJALUKU
Starcu dosta bilo njegove muke i bijedne penzije i to da mu uzmu.... Neka ti je laka zemlja dobri starče
Graditi zatvore????
Jel znaju ovi nasi “forenzicari” da uzmu otiske prstiju, i tako broj cipele s tepiha, koji je deo koristio. Samo pitam jer ne znam fkt.. Ili i sad o slucajevima ovakvim mole boga da se sam preda, da mu dune u glavu.. il da ga neko osmeka. Ovo je zalosno i tuzno sta se desava.. Lijepa amerika, zaduzis gun.. pasa dodje da te krade ti ga roknes i ne odgovaras. Kad ne mogu zastitit narod bar nek narod moze sam sebe . Selamalek
Pocnite vise jednom rjesavati i probleme sa migrantima. Ima ih pojedinih na Ilidzi koji samo vrebaju koga ce opljackati. To je i policiji poznato,ali kako oni kazu "ne mogu ih zatvoriti nemaju dokumenata"
Ovako ce sve biti dok se zakon ne promjeni,dok tuzilastvo i sudstvo ne pocnu raditi svoj posao. Sad uhapseni izadje iz stanice prije nego policija napise izvjestaj. Ptice na grani znaju ko u Otesu dila drogu,ko pljacka i provaljuje. Niste ih jednom priveli vec hiljadu puta.
Sta se desava. Gdje je policija? I sto ne rade svoj posao?
Nova policija,za jednu noc ikradu po 6 automobila iz Sarajeva,ubistva,razne krade,ovako se nije tokom rata radilo....
To su hrvatski dijelovi Sehera..Otes,Sfup, Stupsko Brdo
u dzalalabadu stanje redovno
koji si ti debil
Tužno da nema dalje. . . TREBA OVA POLICIJA DA MALO RADI NA OVIM POJEDINIM ROMIMA S TIH PODRUCJA JER SU MENE POKUSALI DA PLJACKAJU POZNATO MI JE DA SE ZOVU MUHAREM I VESNA CESTO PROSE S DJECOM NA ILIDZI OKO OPSTINE A I OTIMAJU ZALOSNO A ZAO MI JE ZAISTA OVOG NEVINOG COVJEKA .
Ma bice jos gore ☝️ vlast ko i narod ..... NULA .....! Svak svakom o glavi radi ...☝️🍻
pravda za usmrćenog
vidi drota. krivo mu sto mu raditi uvidjaj umjesto da uzima lovu na cesti
Ovo ce biti samo gore,,,kako je krenulo.
Pljackajte ove što kradu pizda vam materina.
I da se odbranio dobio bi 2 godine što se opirao lopovima...