Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ala vam ga fino spusti tadic danas ovom podvalom!!! i to uoci trinaestog aprila dan kad ce bit odluka o ganicu u londonu, stvarno srbi su perfektni u podvalama i scenarijima! a vi i dalje mirno spavajte bosnjaci i glasajte za izdajnika tihica!!!
hajde djeco pisat pa spavat. obrisite sline prvo. morate nauciti raspoznavati kriminal i terorizam.
tacno!!! ovo je skrecanje paznje od srpskih terorista, podvala, treba se ozbiljno preokupirat sta radi sipa ko podvale bosnjacima jer genocidasi sad upravljaju sipom!
Pustite Izu odmah Pic. vam Mat. Opet srpsko-prdVoslavni teror, lazi i podvale.
srpski terorista JOVAN KOSTIC je u sred beograda ekplodiro prije vda dana pa sto sipa ne hapsi srbe po genocidnoj tvorevini koji svak u svojoj kuci drzi eksplozive!
opez izmetska islamska bagra..
jasta..islamski teroristi...teroristi su jedino islamisti..fuj,bagro balyjska!
pa opet li to sipa preko mupa podvaljuje bosnjacima? pa srbi se javno dizu u vazduh u sred beograda...
poganjstina smrdobaljijska, sta drugo ocekivato od te primitivne pogani
Kak’o je vrijeme doslo ne moze covjek malo bombi I exploziva ponijet’… odma’ ga hapse!!?? A ‘vamo se slicice “smack down” I WC 2010 prodaju po 0.70 KM po paketicu I nikom’ nista? Je.bo te ta pravda.
Pitalo bombu: \"Buš pukla?\". Ona rekla BUMMMMM!
Udri bagru pobiješnjelu izbijte mu bubrege južnoslovanska braćo.