Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Necivilizovana, pijana, nadrogirana stoka, i jedni i drugi ! Cast izuzetcima.
Ali vas je Fahro na*uzio, samo o njemu vazite.
Pa zna se da je fahro uz cetnike. Nego vidi ovog debelog sto place lol
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad divljaju po gradu i trkaju se... seljoberi
Mozda jedno novo pravilo: dozvoljen ulazak samo sa sinom, kcerkom, suprugom ili sa sve troje, pa da malo i porodicni ljudi koji su takodje vjerni navijaci osjete atmosferu utakmice i navijanja, a ne samo napaljeni, nadrogirani, pijani i nabrijani furaci. Imam tu srecu (nesrecu) sto stanujem tik do stadiona, pa svaki put moramo tjerati pijane glupane od ulaznih vrata jer nam isprepadase djecu galamom, psovkama i agresivom. A da ne pricam kako bih i ja svoju kcerkicu volio odvesti na jednu tekmu, ali pored ovakvih navijaca (respekt svim ljudima koji dodju na utakmicu prvenstveno radi iste) nema sanse.
kako 10 specijalaca ispegla tribinu pa niko nesmije na njih ja mangupa i huligana,gdje su se ove horde prije tukle,ovo bi manijaci pregazili
Ovim prascima na slici treba CRNACKI PENDREK pa nek se smire malo :))
Ova utakmica je pravi dokaz ciji navijaci su huligani i ko na BiH utakmicama izaziva nerede. Dalje nema.
Divljaci i jedni i drugi!
kako bježe horde pa simpatizeri željini sa sjevera ih rastjerase
udri milicijo
Hajde navijaci zelje neseri te ista govna i jedni i drugi Pogledaj te pocetak utakmice ko je navijao a ko sranja pravio i gadao golmana Nije problem sto se mlate toga je bilo i biti ce Problem je u tome sto to radi balavurdija koju poslije utakmice pitas za rezultat i ko je dao go nemaju pojma Sve se to nosi iz kuce i kucnog vaspitanja
ACAB
od sarajevskh klubova najvise gotivim navijace Olimpica "THE CHOPOR"
Čestitke MUP-u KS,bar jednom su obavili posao kako valja.
Kitari bolil glOOVA ? :) Buahaaaa
Govnaru, boli li guzica?
cudo niko nije do sada napisao ACAB/1213
Valjda 1312? :D
'Anarhija All Over Bascarsija'je pjesma Zabranjenog Pusenja koja najvjerodostojnije opisuje Sarajevski duh .I prije rata je bilo krvavih sukoba Hordi i Manijaka,cemu se cudite????????Nemogu da vjerujem kako smo sposoni lagati sami sebe.
Na momcima se tačno vidi da je riječ o budućim kulturnim radnicima, neuropsiholozima, ovaj u sredini bi mogao i do Ministra znanosti dogurati.