Procvat kriminala u glavnom gradu
230
U nedjelju pet pljački u Sarajevu, uhapšena jedna osoba
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva drzava takvo i stanje dok narod sjedi i trpi sve ce nam ovako biti, narod je najjača vojska zato svi na noge , udri po političarima pa po krim inalcima
Sjajna uvertira za 2013. Nek nam je Bog na pomoći !
IZGRADITI ZATVOR SA 10 000 MJESTA I OČISTITI ULICE. POOŠTRITI KAZNE, I NEMA GODIŠNJEG NEKAKVOG U ZATVORU PA DA IZLAZE VAN I RADE DJELA. APSURD OD DRZAVICE, TO SMO MI.
Šta uraditi? Pa policajcima objasniti da nije posao većine njih samo ganjanje raje zbog saobraćajnih prekršaja nego da se trebaju baviti svojim poslom a to je između ostalog i hvatanje kriminalaca (mada od toga nemaju finansijske "pomoći")
sve fol krivi politicari, krive razne strukture grada, kriva policija,...a niko nece da kaze da uzrok lezi u mentalitetu pootuurchene gaamaadi koju od milja zovemo baaliye. to niti zna nesto raditi niti ima navike da radi,...naviklo na saadaaku,...pa kad se i ona uskrati, ajmo kraast. tuurssko nasljedje, blago maajci sto vas rodi,...i daleko vam lijepa kuca. sa vama nije dobro zivjeti ni na istom kontinentu a kamoli u istoj drzavi,. u istom gradu nema teoretske sanse,...zato su ljudi pobjegli od vas glavom bez obzira. vozdra
Hram Svetog Nikolaja u Reljevu je dio pravoslavne crkve a ne katolicke, samo info za neznalice klixovce.
pa ne znam ja ko je sad ministar sigurnosti i ko drzi trenutnu vlast klasicna crvenokmerska prica umorni smo i od vas vise nista niste bolji od njih
Od policije oduzeti oružje (koji i onako samo kazne za prekršaje u saobračaju odrađuju), pa uzeti zakon u svoje ruke.
a navijaci krivi za ovakvo stanje
Pećanac,jel te imalo stid ??
doce vrjeme kad ce se iz usta krasti danas je jos dobro , sutra bice gore !!!
a sad visim ojesen mlad za 12 dolara
ko je bio lopov , neka ne bude , ko je ista krao neka vrati sve :)
sarajevo neče biti ugodan grad za kriminalce
Opet se pitam zašto objavljujete ovakve vijesti kad su pljačke, bacanja bombi i slični sportovi svakodnevna i normalna stvar u Sadaka Cityju, a i u čitavom Sadakistanu? Ipak je pljačka i zulum svake vrste u krvi Sadakistanaca, barem to se zna. Češći je dan bez magle nego dan bez pljačke!
ama kad vi ja kažem spavajte mirno, ja sam ministar sigurnosti.
Ovdje policija ne navodi koliko se dnevno gradjanima KS uz upotrebu vatrenog oruzja otme na sred ulice ili na semaforu automobila. Ovakvi oblici kriminala su najopasniji za gradjane. Sarajevo je trenutno No.1 po kriminalu u regiji po glavi stanovnika. Ovo je bura koju zanju gradjani KS koju je 17god sijala SDA.