Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cuj 'Hokoš Bokoš' 😂😂
prde kokos,pita baba koliko.... hahah 1000godina zatvora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Znači Tužilaštvo je prvo pokupilo ove sitne ribe, a krupnim igračima je fino dato 15 dana da zapale sve dokumente i sakriju sve dokaze, uključujući Bakirovog zeta. Fino Bogami. A malo kad vidim ova imena, pa ima li iko da nije prao novac majku vam kriminalnu?
Staviš svog čovjeka na vlast. On počne da uzima lopatom i sebi i stranci. Kriminal, mito, korupcija, nepotizam - sredstva se ne biraju...Onda zovneš svog tužioca da napravi veeeeeliku optužnicu koja obuhvata sve što se obuhvatiti može, ali da je šuplja i neispravna. Onda tužilac izađe pred sudiju koji odbaci optužnicu zbog banalnih proceduralnih greški. Sudstvo se izvine optuženom i oslobodiga svih tački optužnice. To se zove SDA legalizacija kriminala.
Pranje novca je oporezivanje ilegalno stečenog novca kako bi tehnički postao legalan i pogodan za ulaganje. Ovo što su oni radili se zove utaja poreza.
zar i mutevelija i mumin HAMED RAMIC priveden....sto se vise klanja vise se krade...sve su ovo osobe iz keca u dvicu...ne vjerovati nikome
I ova policija komplikuje stvari, izvodi neke akcije... petkom u 12 na jednom mjestu može pohapsiti skoro sve kriminalce.
Cuj pustis ove velike odmah a ove male u prdekanu nije posteno svi su prali isto samo Asa najvise
Sljedeci je Miralem Pjanic i on je mutio sa ASA osiguranjem
mogli su i brankovica nedzada malo preslusat, kod njega je sve po zakonu i njegove firme saraj-ing.
Jedan od tih je Direktor ASA OSIGURANJA
Samo hapsite ! Jos samo da “uletite” na svima poznata mjesta, gdje su stranacki uhljebi na pozicijama, imali bi pune ruke posla. Doci ce i oni na red, valjda.