Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi huligani su isti, bez obzira na naciju i vjeru. Ološ i smradovi, za koje je jedino rješenje radni logor i 12 satni teški fizički rad da izbije iz njih višak energije.
to ti iz iskustva ?
Ultrasi u grupi, sa palicama, sa kukastim krstom na tribinama, prebili 3 momka 2001. godište i to u ulici fašiste Mile Budaka... Skinhedi u Njemačkoj mora da su ponosni na vas.
Jes vala isto migranti. Ali hoću reći ovoga nema ni u Njemačkoj.
JAssange17 nisam znao da kosa potamni od sunca... a ovi su garavi tokom cijele godine xD Uostalom fašisti su govna kakve god da su boje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ulica Mile Budaka?
Ako se zarati za ove kukavice tzv "ultrase" neće biti nikakvog spasa, doslovce će moliti da umru.
Ultrasi citaju Klix i komentare.
Mladez evropski vrijednosti, evropejca dragana
Svi ljudi u BiH treba da dignu glas i da ne žele u svom mjestu nazive Mile Budaka, Pavelića, Draža Mihajlovića,Mustafe Busuladžića i ostalih fašista bez obzira ko su. Ako ne dignemo glas protiv zla nikada iz govana a nacionalistima na vlasti itekako odgovara da, sr glođemo a oni bogate i stalno koske, vidite šta omladina radi a ni rođeni nisu u ratu ali slušaju 25 godina medije i huškanja
Mater ustasku ultrasku... Gnjide i smradovi pijani, napadaju kad ih je vise. Fuj bagro kamenjarska
Ustaska mladez
Sto u Safet Muic bliže im je Bijeli brijeg
e cuj ultrasa napadaju momcice 2001. godiste, e jeste huligEnii pravi pretpostavljam jos da vas je bar duplo vise bilo
nosioci europskih vrijednosti!
Kakav idiotizam. Balkan je takva kaljuža,dno dna! Najbolje da nas okupira Njemacka ili Austrija.
A kad ultraše išamaraju policajci, onda se pokreće disciplinski postupak.
Šta ka'e? Izvadili legitimacije Ultrasa na pokaz prije nego ih napali?
Dovoljno je samo ulica MILE BUDAKA da bude jasno svijetu šta je postala Hercegovina pod patronatom Hrvatske, treba da sr ukinu ove nacionalne stranke pod hitno ili u BiH nikada nema mira.... SVE.
Eto pravi se javili, Handžar divizija ratovala za Tita jel?
Ulica MIle Budaka, poznatog humaniste.