Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ej naivni i glupi narod vjeruje onome sto se pise....sta mislite zasto se ove dvije nisu oglasile niti u jedne medije jos??? Ove kad propjevaju bice zivi haos...poznajuci sve aktere ove price bice ovdje i samara za ostecenje kad se sazna koliko njihova istina pije vode...Djenana Trebovic? Edina Djikic? Ma dajte ljudi... svi bi da se malo opare da im se krediti otpisu, pa svi gruh odjednom u novine....prica ce na kraju imati sasvim drugi zavrsetak....
Ova vijest uopšte ne sadrži ptavi razlog haapšenja.?????pogledajte druge portale, tamo je mnogo mnogo konkretniji i razgovjetniji tekst.
ma sandžačke j....im majku lopovsku.
Islam zabranjuje prevare i finansijske mahinacije ,al ne brani parazitluk i zato nase sestre treba opravdati. BIH4EVER!
tajma,......hahahahahahahahahahahaha jesu ovi nasi domaci talibani smijesan neki narod hahahahaaaaa
muslimani samo varate i mrzita, dje ce vam dusa a vamo crkoste psujuci po hercegovcima (hrvatima)