Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
apelujem administratorima klixa da ukinu opciju pravljenja nickova jer je zaista provociranje SMRADOVA kojima je dodik genocidaš kupio mobitel u zamjenu za njihov glas PREŠLO SVAKU MJERU! dozvolite nick - ali trazite podatke kao na fb ovo je previse. ili najbolje ukinite skroz komentare! btw. brz oporavak majstore nije vazno iz kojeg dijela mostara si ;)
@KingSA ako Dodik tako kupuje telefone javljam se i ja da bidnem bot SNSD-a
@KingSA jedan zastitnik naftne sda mafije manje na terenu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja NE RAZUMIJEM OVE LJUDE STO SE NACIJONALNO VRIJEĐAJU, I ZAISTA MI JE MUKA KAD VIDIM OVE POJEDINE KOMENTARE KAKO VRIJEĐAJU , MA DAJTE LJUDI TREBA DA BUDEMO ZAHVALNI KLIXU NA OVAKVIM INFORMACIJAMA I DA OTVORIMO OČI ŠTA SE DEŠAVA I BUDEMO PROTIV KRIMINALA I NASILJA I SVAKOG NEDUŽNOG RADNIKA KOJI GUBI GLAVU ZA BORBOM ZA KOMAD HLJEBA .
Ja nudim 4.,5 marke satnicu ako je neko zainteresiran nek se javi nek ostavi broj
Radi 500-600 KM glava u torbi
Da je sest stoja nego fol bice nisu legle pare pa upola fuj fuj
Mostar ko i sarajevo ista prica isto sve pravo rasulo fol sve zastitarske agencije samo poso za nehljebovice imali cobana u tim angencijama ,SAMO ODRIJESENE RUKE POLICIJI KO KOD TITE STO JE BILO. PA DA VIDIS HOCELI SE TO PONOVITI
Ne gotivim komunjare zbog zlocinacke UDB-e ali dok su bili "drugovi" novac se nosio i predavao u SDK u po bijela dana i nikada se nije desio slucaj da je neko nekoga ne daj Boze krivo okom pogledao, a kamoli da je i pokusao opljackati blagajnika ili nekog drugog kurira koji bi nosili velike kozne, dobro znane, torbe sa velikom svotom novca, virmana ili ostalih vrijednosnih papira u istoj. Te torbe su imale ugradjenu bravu na sebi, ali kljuc nosilac nije mogao imati. I sve bilo potaman.
Ovo nebi trebalo da bude OPOMENA nadleznim jeboguzima koji su drzavu doveli do bezvlasca vec VAPAJ I OCAJ totalne nesigurnosti u drzavi.
Oko u mostarskom naselju Jasenica oko 20 sati došlo je do pucnjave u kojoj su pljačkaši ranili zaštitara te otiđite kombi vozilo. Ccccc jel ovo bas mora ovako gramaticki da se napise :)
fakultet Siroki brijeg
Ovo ko da je pisao onaj Dobar jutar iz serije Alo,alo.
Polis : dobro ispitati " Zastitara"
Otiđite kombi vozili hahahahahahahahahah, kae odite sam nosite
pa stvarno ko u filmovima divkji zapad gdje mi ovo zivimo
ovo u mostaru je vec sprdnja postalo, svaki 2 dan isto,
provjerava li iko ovaj tekst, prije objave? ili je to samo da im sto prije izleti iz ruku
otiđite kombi vozilo, hahahah🤣🤣🤣
zamalo pa otuđili.