Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i onda kazu olovkama (pismenoscu) se treba boriti
Posao usavrsen do kraja. Heminska olovka radi svoje!
Klix piše o sitnim kriminalcima svakodnevno, a o Šmrku ni riječi. Počinjem misliti da i vas reketari, kao i cijelo Sarajevo uostalom, pa ne smijete progovoriti o njemu. Doslovno čovjek sedmično bombe baca, nekoga pretuče, zapali auto... Klix ko zaliven.
John Wick style
...Ako je jedan Alija, ratni zlocko i kriminalac, mogao nakon zatvora da srusi sistem, onda kada krene BUNT i revolucija, i mi trebamo osloboditi nase zatvorenike i napuckati ih na Poljine :))) Mislim da ne bi ostao ni mrav ziv....Sretno nam svima!
@Laibach1 Slovenk-O :):) Dzess :) Stosss sam sebi kontradiktoran?? Ako su Ga zatvorili, sto su Ga pustili?? Zatvorili Ga da ne zahebe, pa Ga pustili da zahebe!?!
@Laibach1 stvorena UDBA da bi se rasformirala i izgubila moc!?!? Bjezz mali u cosak, sace te babaroga pojest....A u vezi te "izjave" oko stola i nevjerovanju, koja potice iz Kladanjske regije i nastavlja se prema Podrinju...sta da ti kaem...Prenapacen si i previse si popusio u zivotu da se sada mjenjas..mada nikada nije kasno ;=) Ako ne ti, tvoji potomci SIGURNO hoce...Prozivi taj svoj, bjedni mrziteljsko-sovinisticko-nacionalni zivotic i no sikiriki...i Poslije rata je RAT.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Obrazovanje gradi BiH! dobro ga nije knjigom umlatio