Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raspiruje se mrznja u Mostaru od strane mujahideena, nema veze. Mostar ostaje Hrvatski grad, glavni grad Hrvatske Republike Herceg Bosne!
@ShoneVotajuv"Mostar ostaje Hrvatski grad, glavni grad Hrvatske Republike Herceg Bosne!" koje nema nigdje na mapi, i kao takve od tebe navedene.Ako se i dalje zelis kompromitovati zbog ovakvih izjava, pored mene mozes.
zivimo na divljem zapadu...
Mora da je bio parkiran pored nekog francuskog krsa.
Opet nositelji evropske civilizacije?! Pod hitno rehabilitovati Križnim putem!
@CrnaAdministracija Kako Huda Jama zvuči evropski....
@CrnaAdministracija Kako je to samo lijepo ime.... Huda jama. Za hude male nositelje jevropejskih vrijednosti.... Ima još i ljepše: Barbarin rov.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)