Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je zemlja u kojoj "STOKA" krijumčari stoku...
To je to, uze mi komentar iz tastature :)
Tuga je to da i policija ucestvuje u kriminalnim radnjama.zato dajte policiji primanja dostojna covjeka pa necete imati ovakvih problema
evo zbog cega nasa privreda propada... nasim "gigantima" ne odgovara stoka s ovog podrucja, skupo im pa idu u srbiju, jos se izvuku i ne placaju poreze, ne prijavljuju pravu kolicinu... Neka malo i imenuju koji su to... nisu granicari sebi uvozili stoku, neka kazu koje su to firme
Stoka pokvarena da bog da vam za lijeka trebalo a Sipa vam sve izuzela.
Zato moje ovce bleje u ekavici
nista novo od srba...lopovi bili lopovi ostali...
hahahhahahahahhahahhahahahahahhahahahahahahahhaha aaahahahahhahahahahahhahahahahahhahahhahahahahaha
hajd sto trguju Afganistanciam vec su poceli i stoku :D
jesu li to oni graničari koji su prošle godine u jeku sezone, u znak protesta, počeli raditi svoj posao ? Nezadovoljni visinom (redovne) plate ? Nezadovoljni beneficiranim radnim stažom i drugim povlasticama ? Nadam se da će im Sud izreći beneficirane kazne.
u meksiku i bosni naj vise policije upetljano u krimi rad ...pogotovo u narkoticima !
Jel bar valja stoka? Oće li mi ćevap od te stoke biti dobar ili će mi uvijeni repić viriti iz njega? De malo detalja, šta ste se stisli?
Vala, ako je kvalitetno meso, neka ga krijumčare ovamo koliko hoće.