Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuga golema. Nazalost covjeka ove vijesti malo osvijeste, ali opet nastavi budalesati i brzo i neoprezno voziti onaj ko je tako naucio
S ovog svijeta se odlazi od smrti i svi cemo umrijeti. Do zadnjeg dana krivit cemo i traziti uzroke u svemu i drugome necemu ali ne od meleka smrti. Cinite dobro i pripremajte se.
:( ne daj Boze nikome
Sta mijenja dan zalosti, a sve ono sto su uzroci ovolikog procenta saobracajnih nesreca, ostaje isto. Trebalo bi navesti milion raznih uzroka koji su doveli do ovolikog haosa u saobracaju, od vozackih neznanja, saobracajne (ne) kulture, urbanizma u kojem su putevi i pjesacki prelazi i povrsine, nuzno zlo. Koliko postoji uskih ulica u naseljenim mjestima bez ijedne pjesacke povrsine, koje su nastajale bespravnom izgradnjom. To sve je sigurno ispod nivoa africkih drzava.
Što se tiče mladića i djevojke koji su sletili u Spreču. Postoji samo jedan razlog zašto mladi Kalesije subotom naveče dolaze na obalu Spreče. Što je najgore, momak je pozajmio automobil od druga.
Tuzno da biti ne moze, saucesce porodicama
Tužno...
Mislim da je u FBIH bolje da se održi vek žalosti.
Sta je u toj kalesiji
@bureksir5 a?