Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sreca i to velika obzirom na velicinu stete, autobusom je kucu bukvalno raznio... centrotransov vizac radi za 700 km plate, tu mu je i topli obrok, dok gazda saciragic i cengic bukvalno uzivaju. radnici centre su podizanjem kredita na svoje ime kupili centotrans po skupoj cijeni da bi ih kaznije cengic i saciragic natjerali da njemu prodaju dionice po jeftinoj, ucjenujuci ih otkazima!!
istina je da su ti krediti vecinom otislu u nabavku voznog parka, danas duo saciragic i cengic zajedno s sirijcem sejjari su vecinski vlasnici dionica centotransa dok radnika nema ni na mapi, pardon ima iskoristavaju se.
volio bih da se neko iz centre javi i potvrdi i dobuni jos radnje iz centre.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
prezivila dva rata al joj Centrotrans dohaka
Kod vecine vijesti uvijek se napise desilo se jos iz ne utvrdjenih razloga i tu se dobro vidi nas nerad, nemar i neodgovornost pa nam iz tog razloga sve jadno i izgleda pa je u raspadu.. Nije mi samo jasno da jedan vozac ovako nesta ucini i da ga niko nije ispitao sta se zapravo desilo, gdje je ta policija pa da nije u stanju na licu mijesta da ispita i ustanovi sta se zapravo desilo i da to bude odmah pristupacno javnosti.. Ovako samo naglabanje i manipulacija naroda.
"Da bogda vam crko internet mjesec dana Klix-ovci",
"Da bogda vam crko internet mjesec dana Klix-ovci", fujj bagrooooo, dezurni krkani, fujjjjj
Neku noc iz Ulcinja mi, preko Trebinja i Mostara, i na onim krivinama kad se penje iz H.Novog on vozi dva puta vise nego sto smije kao da smo vreca krompira sve pada sa polica, tipka na tel., vani prehladno lola upalio nam klimu u toku puta od 12 sati voznje, hipotermiju dozivjeli, sjedista skroz razvaljena. Zidovima ti pricaj, karta sa cekiranjem 100 KM, katstrofa!!
@Ivonaaaa Đikan , od glagola đikati , pomahnitalo voziti konja i kočiju , od usklika "Điha , điha".
A kuce dobre majko mila...
na slikama se jasno vidi da je kriva kuca.
"Dodaju da je ova firma osigurala alternativni smještaj za porodicu koja se nalazila u kući u koju je udario autobus." Posteno od strane Centrotransa, nadam se da vozac nece dobiti otkaz zbog ovog.
čuj alternativni, pa ima da na tužbu lagano idu i stan u Sarajeu
Kako voze đikani ( prvobitno i stvarno značenje riječi đikan , od glagola đikati , voziti konja i kočiju ko hajvan , nenormalan ).
Kreten Bubica i korumpirani javni medi su reklamirali Centrotrans i skrivali pravo stanje stvari,U Centrotransu je na sceni robovlasnicki odnos prema zaposlenima i zaposleni su van zakona,bukvalno se izivljavaju na zaposlenim u svakom smislu te rijeci.
Sjedis i pijes kaficu, gledas tv u dnevnoj i opali te autobus .....
tuzi centrotrans uzmi im 2km i jednu zvaku
Htjeo sam napuisat glupost , al vidim da je situacija ozbiljna pa cu se suzdrzat.
Koliko sam ja obaviješten svi Zapadni mediji prenose da je ovo teroristički akt i da je IDIL preuzeo odgovornost.
kazu da je hamas ili humus
@milfhunternapoli ufatil se koja milfača
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
prije par dana zapali se autobus pred minhenom (40km) od minhena, autobus gori , mi cekamo napolju 1,5 sat da nas neko pokupi u sred noci, vozaci da bar posalju ljude iza zastitne ograde autoputa nista..Centrotrans je moja omiljna kompanija
šta ćeš ti u minhenu, da kradeš možda?
@@mko again returned radi se, radi se :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)