Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas je tipicno za policajca da vozi ovakvo auto. Nit je bezveze bivsi policajac nit su mu bezveze postavili bombu pod auto. Jadna smo mi drzava.
Sigurno fulili vozilo 😂
Jel u Bosni niko ne smije nista bolje vozati od Golfa 2, odma cim imas auto od 30000 maraka automatski si kriminalac neki. Pa nije svako mafijas, mozda je covjek bio posten pa je nekome zasmeto u proslosti. A auto od tom potom, mozda nije radio samo ko policajac, mozda covjek ima nesto sa strane, stanove izdaje, apartmane, pa moze da prijusti.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
pa jel bomba ili 3 kile TNT-a ..jebote
@ferklan i 3 kile TNTa je bommba, samo sto nije "rucna". I ona sto bacis iza aviona je bomba, a u njoj ima desetine pa i stotine kila TNTa. :)
a dobre penzije u drota nam
Kaka magija s mene ti napravi, zasto ne mozam az da te zabravyam HAHAAHHHA
Ravnanje racuna , nista vise . Dobro ce biti da ostane na ovome
Fin čiko 2016 pao sa 15 kg paška, žao mi je insana koji je pao u kredit da mozda kupi vozilicu, a sve mu nestalo et zato jer je komšija diler na slabodi.
zar te garaže nemaju videonadzor, i kako u garaže može ući onaj ko tu ne stanuje??
Jutros u šumi na vrhu Trebevića kažem ženi jel ono grmi ili je nekome pukla granata u podrumu... do gore se čulo
Mora da su Srbi
100% pošten drot
taj policajac je cist ko pelena
Jaka poruka
400 KM garsonjera. Davaćete ih džaba, sve lezihljebaroši i dileri po novoj otoci. Geto veće nego Crkvice
LAKIJA PRENIJELO
Bivsi policajac, trenutnbmi mafijas... reketarenjem i narkoticima se rekreativno bavio dok je bio u sluzi... sad puno radno vrijeme radi kao mafijoza
@ SrpskaSilo....vjerovatno i ti svako jutro dolazis u Sarajevo na posao, posto vidim da ne citas NISTA DRUGO OSIM KLIX-a. Mogao bi malo olaksati nama zivot sa tvojim radnim mjestom i tih tvoji kao sto ti razmisljaju a kod nas rade za dobar novac. Sramoto, ima i nas ovdje kojima treba posao a jos nismo kupovali diplome za tih bar 10.000 koliko vas dnevno silazi ODOZGO.
i ovo nema nikakve veze s auto mafijom ili bilo kojim drugim oblikom organiziranog kriminala 🙄