Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi se na autu masina je to, brzo, jako, ne mozes ti to obuzdati
Vidim da su četalji jutros požurili na Klix da nam čestitaju sotonski dan
@Gibs Kakve veze ima kakvo je auto, dvica je legenda. Covjek je zakacio zemljani nasip, moze se to svakome desiti malo se zaneses da nesto uzmes, odvijes muziku, smanjis/pojacas grijanje i tuf... Ja cim budem imao priliku za kupovinu prvog auta to ce biti Golf 2 GTI, a onda upakovati VR6 2.8 12v, PRSTACEE ULICE!
Ružno je što na ovakve vijesti, koje sadrže legendu Golf 2, odmah počnu izrugivanja na račun vlasnika koji bi sigurno radije vozio golfa 6 ili noviji Renault Clio. Nužda ljude goni da još cijede ove mrtvačke sanduke, jer novac zarađen velikim trudom dovoljan je samo za golfa 2, rijetko golfa 4. A sve ovo može se zahvaliti vladajućoj SDA bandi kojoj je dobar glas dobijen i od jadnika sa Golfom 2.
Vidi guma, bolja šara na naninoj hurmašici
Najpogodnije vrieme za vozit 150km/h
Najvisi gubitnici u Bosni su Zivotno ugrozene osobe u saobracaju Osiguranje Auta
vid' dObRih aLu fEluga......... :(
Starost vozila, guma uz put ne prilagođena brzina dovodi do ovakvih udesa.
Čuj automobil skalamerija golf 2 pa jarane kad uđeš unutra puše sa svih strana isto limena kolica za poljoprivredu
A tek ga okrecio!
Slabo na G2 reaguje onaj ESP , pa ga "bačilo", a uz gume marke DoTrajal, i amortizere koji pravo dobro ljuljaju.Jbte , šta si ljudi zamišljaju, voze auto star 30 godina , vjerovatno loše održavan
Neki sarajlija krenuo u Zenicu.
Dvice su više na krovu nego na točkovima.
"prema informacijama očevidaca VW Golf 2 je uslijed umora izgubio kontrolu nad vozilom" VW Golf 2 vozio neko vozilo, joj zenico, svašta u tebi...
Hahhaha, dobar