Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva velikodosnost od FBI, da je pravde davno bi se pomenuti uključili u slučaj Dženana Memića da nakon svih farsi i prestava "uvaženog bosanskog sudstvenog aparata" njegovi roditelji napokon saznaju istinu i nađu mir.
FBI ne osječa potrebu da se uvlači nama Bošnjacima ... mi smo već njihovi. Doklem Srbima se moraju ulizivati.
@Vukan Ne, vec nesto drugo ja vidim. Porodica Dragicevic nudila 100 000 KM ko da im informaciju. Znaci imaju kesovine ko blata, a Memici i ne bas
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Što nisu zvali KBG!
Nisu Srbi nikoga zvali. FBI nam se uvlači u zadnjicu.
DAKAKO FBI NEK SVE VODI A NE BANDITSKO TUZILASTVO I BANDITSKA POLICIJA.NjIH ISKLjUCITI IZ SVIH RADNjI!
Efbiaj seronje!
OOOOOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJ ĐIKAAAAAAAAAAAAANIIIIIIIII OOOOOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ !!!
Bila je ponoć i satovi su stali na vrata pokucaše Kačavenda i Pahomije mali kažu srbi na pod, usta širom otvori potom mu ga uvališe i rekoše negovori Tad se začu prasak i prašina se diže iz dima Antilohije stiže zabi ga srbi, baš momački do jaja srbi oko suzi jer mu uvali baja I tako svako malo na izmjenice do jutra nemoj da plaćeš eto nas sutra povika Pahomije, oštar mu je mali na us rani guz se on pali Ova pesma poente nema Kačavendi iz pakaša curi krema!
Nonsens da prvi rodjak osumnjicenog sastanci (direktor policije Darko Ćulum) i biva direktno ukljucen u "rjesavanje" slucaja! Zasto se ne izuzme od datog slucaja i prenese sve aktivnosti na zamjenika direktora policije ili osobu s slicnom funkcijom?
koliko su nesposobni rezimski policajci
Tuge.......
@PayPaI Ludi Milojko :) :)
@KSAlovac Kasni stadij sifilisa, razorio mu mozak :) hoće on ganjati švapske kurave ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako bi ja to riješio ... prvo bih provjerio čija je kuća u kojoj se desila navodna krađa
@katonix7 @SkakaAbdulah roditelji mu nudili 100 000KM, znaci ima se, e sad da se on bavi sitnim kradjama...nikako da povezem
@dojka Logike nema za poštenog građanina. Doklem ako si odrastao u Sarajevu sedamdesetih i osamdesetih, i bio u društvu šanera, primjetio bi jednu jako čudnu pojavu. Dosta njih su bili iz povlaštenih porodica, a krađa je bila status simbol. JBG kad smo poremećeni :))