Policiji razlozi nepoznati
0
U FBiH za tri godine nestala 242 maloljetnika
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel se ikad neko pitao zasto su obustavljene potrage??? Ovo mi mnogo mirese na onu aferu \"Dutroux\", sto je tresla Belgiju devedesetih, gde se supostavilo da su umesane prominentne licnosti iz javnog zivota.
od januara 2007 do decembra 2009 su tri godine, a ne dvije kako stoji u naslovu. stvarno ste ko avaz postali.
46 000 sluzbi i 28 000 nvo, i svi zacudeni ko i u svemu drugome :(
Sarajevo-x, postali ste gori od Dnevnog avaza i njihovih bombasticnih naslovnih strana! Napisete u naslovu jedno a onda sami sebe demantujete! Daj uozbiljite se! Sami ste napisali ko cini veliku vecinu navedenog broja. Novinarstvo, ako je to ono cime se vi pokusavate baviti, nije pravljenje bombatisnosti ni iz cega kao ni dizanje bespotrebne panike medju, u ovom slucaju, Vasim citacima.
BiH je raj za pedofile i serijske ubojice !!!!!!!!!!!!!!
Sad cemo se cudit, a to sto ih mrskamo po ulici kad nam prilaze ispruzene ruke...
treba vidjeti u kojoj zemlji raste transplantacijska medicina...