Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobjegaoo, kojaa kukavicaa 😂😂😂😂😂
Otkud Mirsadu Kukicu, zakletom muslimanu iz SDA, diskoteka u kojoj se sluzi alkohol i ko zna sta jos? A ja sam mislila da su samo oni istinski vjernici i borci na Allahovom putu.
@at3ist https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-0/p480x480/28060983_2058771054334774_4648255363155939436_o.jpg?oh=4f2d80de8e64ebb7f2f68cee7c28ba49&oe=5B1F40A9 Ista su to Gofna !
Bombeeeeee Lete samo Bombeeee Bombee Bombee https://www.youtube.com/watch?v=a6c7lvjN0osv
počelo je počelo!!!!
nikad neće ni pronaći,isti ovi koji su smjenili vladu su ovo i učinili! p.s. svi putevi terorizma vode ka radončić paralaži!
koji klošari. dopuštate da se u vaše ime bombe bacaju. dno dna.
Ja sumnjam da iza nereda iz sjenke stoji Fahrudin Radonciv jer i njemu i mentorima iz Beograda super odgovara. SDA je na vlasti na skoro svim nivoima i njima ovakvi incidenti najmanje idu u prilog. Cak naprotiv jer Radoncic ce sutra pokusati zloupotrijebiti zabrinutost gradjana pricajuci da SDA ne moze garantovati bezbjednost. Slicno kao sto je SDA manipulisala borcima u obracunima sa SDPom.
Glasajte na izborima za bilo koga osim za crnogorca i petokolonasa Radoncica. Imamo toliko patriotskih stranki SDP, obje SDA, DF, Hadzibajriceva lista, Gradjanski Savez, Nasa Stranka, Stranka za BiH, Sepicev Nezavisni Blok, SDU i mnogi drugi Glasajte za bilo koga osim za Radoncica i njegovu stranku u kojoj uostalom samo i sjede propali pjevaci i oni koji su ovako izbaceni cak i iz SDA.
@ferhat_80 Pola liste ti ne valja, al hajd ti znas ko ti stiti interese nacionalisticke :)
Ovo je balkaaan
HAPSI KUKU
Hapsi Kuku Begu, apsiii sveeee
Ovo je nama nasa sda dala
Mozda Gutic zna
Najprije će biti da su ovo uradili Fahrini momci da stvaraju od Kukića žrtvu u Banovićima. Ne znam što bi Bakirovi kada Bakir može samo Čamparu nazvati i završiti sa njim što je možda dio plana.
Nije baaaa ameri su nam ovo napravili hohohoho
Sad su opozicija a kad se pojavi prilika, kao ova o sukobu klanova Kukica i Gutica, SBB-ovci vidjevsi svoju priliku da se okoriste, ne pada im na pamet da bojkotuju ucesce u koaliciji sa SDA. U tom im se upravo i sastoji sva logika te i takve "bolje buducnosti".
Kukic vidio SDA nije. Usao u politiku kao i njegov jaran Radoncic samo da bi prali novac i imali pokrice . SDA ga je iz toga razloga i izbacila.
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ' ebo ti sda i bakir i kukic mamu u duploj penetraciji
@kivra Kukic je osnovao sda banovici
diskoteka, alkohol, krkanluk, seljakluk = dobijes pucnjavu, probleme, tuce... pobijte se svi jbo pas pogani
Bego Buha💣