Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA JE U PITANJU NEKA SKROMNIJA MARKA BAŠ BI MI BILO ŽAO A POŠTO JE U PITANJU VOLVO, BAŠ MI MILO. ODAKLE VIJEĆNIKU PARE ZA VOLVO, DA DA, VIJEĆNICI VOZAJU VOLVOE, BOG ZNA ŠTA, ČAK I ONI,, IMAJU OD BOGATSTVA A NAROD GLADUJE, BUKVALNO NEMA DA JEDE, JEDU IZ KONTEJNERA, DJECA GLADUJU, UMIRU NAM DJECA JER JE ZDRAVSTVO, SOCIJALNO, POLITIKA, DRĆAVA, JEDNA NULA KOJA NE MISLI NA SIROTINJU NEGO NA VIJEĆNIKE.
1. vozilo mu je garant zapaljeno ni krivom ni duznom 2. ne patrolirajte po pekarama i benzinskim pumpama kad se smanji prometnost vozila.. sve ovo se desava u sitne sate... zasto? pa jer ljudi znaju da vas NEMA NA ULICAMA, zastekate se negdje i spavate 3. lijepo je kad gradjani pomognu, naravno.. ali ne ocekujte da MI radimo vas posao, ipak.. VI ste ti koji su debelo placeni za to i vi ste ti koji ste "posebno obuceni" za takve slucajeve, odnosno imate odjele koji su zaduzeni za to.. licno sam vise puta pomogao i htio pomoci.. nisu htjeli da reaguju na pokusaj silovanja (djevojka uvucena u auto i odvezena 6-7 km od kuce), izjavu nisu uzeli uz argumentaciju "ajde, nije mrtva glava pala" uprkos vidljivim modricama po tijelu.. za vrijeme studija sam pomagao policajcu na ispitima da bi me isti prvom prilikom kaznio jer nisam bio vezan.. licno samimao clipove koji su objavljivani gdje voze 70-80 PREKO ogranicenja i kako spavaju u autu sat prije predaje smjene... od mene nema vise pomoci..
@NemaLabavo Policajci, svaka vam čast, zašto bi vi patrolirali po noći, niste frajeri, za ono bijede od plate hahaha. NemaLabavo vidi se da si im pomagao na ispitu, zato nisu ništa ni naučili, a odakle ti pravo da komentiraš poštenje i rad policajaca kada i ti sam nisi pošten, nepošteno si, krijući od profesora, pomagao, šaptao ili bilo kakvo lažno prikazivao da sadašnji policajci kao imaju znanje. Popričaj malo sam sa sobom, ne činiš mi se ni ti kao Evlija.
trebaju patrolirati po noci jer im je to POSAO.. koji dio ti tu nije jasan? dajem sebi za pravo da ih komentarisem jer su "vise rangirani" te trebaju da mi budu uzor u ponasanju i postenju..
Klix - je li S.Š. ili Samir Šečić?
Bugojno je jedan od vrlo ljepih gradova u BiH, steta sto nemaju jake investicije inace bi bili metropola za druge gradove...
oni koji su u ratnom i poslijeratnom periodu pokrali i opustosili bugojanska preduzeca stvorili su situaciju da nema tih investicija koje bi Bugojno trgnulo iz ambisa.
Bas tako, jer firme koje su pokradene i unistene( poslje rata) kao sto je Spedicija, Unis, Slavko Rodic, Hotel Kalin, Kozara...itd i zato novi investitori se plase otvoriti bilo sta tamo...
Hocete li nekad objaviti vijest iz Bugojna da nije crna hronika?? Desava se ovdje dosta lijepih i pozitivnih stvari!