Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolesna drzava, bolestan narod.. ovo je realnost zivota u Bosni i Hercegovini. nazalost.... penzije male ako ih i ima... covjek vise ne moze to da trpi pa izvrsava ovakve stvari, posebno ako uzmemo u obzir da 70 % starijeg stanovnistva ima bar jedan psihicki poremecaj izazvan ratom na ovim prostorima.. blagi PTSP u najmanju ruku.... kad se na to doda stanje u drzavi, covjeku dodje '5 do 12' i ucini ono sto nebi nikada...
Otišlo sve u helać.
Ozbiljno klixacka gumico, brises negativne komentare o ubici gospodje Satke? Sram te bilo. A za Eleza samo zelja da dzehi postoji i da ne nestane cumura.
Zasto ostavljate da se moze komentarisati na ovakvim porodicnim tragedijama.Nije problem prepucavacemo se ko je veci srbin,hrvat ili bosnjak na nekim drugim stvarima koje i prilice tome.Klix idioti.
a ovih srba jes ih krenulo
tri mrtvaca danas u RS .
Šta im ovaj RS uradi....
A prije tri dana ono u Goraždu?
Sta bude medju ljudima u ovim godinama??? Hajd' mladost, ljubomora, ludost ali po stare dane?????
Kad vidim onu Sebiju i cujem sta prica ne znam sta bi sve uradio ocamm..Svakakvih i zena ima..
Mala Obarska nije nikakvo bijeljinsko naselje...postoji Velika Obarska a to je selo i van grada je...
Sto ne izginusmo svi u ratu boze dragi..Szeta vako lijepe zemlje ko sve zivi ovdje..
sta li covjeka natjera na ovako nesto ? strasno
Stvarno....
upsss ode koment a i ne napisah ga... Stvarno, sto covjeka natjera do te mjere... zar nema drugo rijesenje... 🙁
zali boze djecu