Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na sta se trose budzetske pare... da fataju neke tipove koji sade neke biljke koje pusi odredjen broj omladine.. a vamo se razni sanjini pustaju na slobodu.. i ako su ubili 2 neduzne djevojke..
@Norid55 YEBO LI TE TITO
@Norid55 Kako ja shvatih ovdje mnogi protiv TITA,za narkose DA za pustanje ubica DA,-sta ja radim ovdje....NA GOLI OTOK BI TREBALI MNOGI.....
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Niti pusim, niti pijem, ali smatram da te ljude treba pustiti na miru. Teske droge su nesto drugo, naravno, ali uzgoj kanabisa famaceutska mafija - i njihove sluge organi reda - gleda samo kao konkurenciju.
Covjek lijek uzgaja :D
Ne meremo ni mi u Krajini vajk sumu krasti i mi bi da idemo u korak sa glavnim gradom..
Ramo Brkic na aparatima...
hvatajte lopove a ne uzgajivace
Ovi su pripremali rasad za proljeca,propade im godina,
pustite ljude da sade govna jedna, sta su oni to skrivili ili nanjeli stetu? kome? nigdje veze sa realnostcu, nek se sadi nek se pusi bice narodu bolje
debili,pola amerike ubi pare na vuvi,rasadnici veliki kao kod nas livade za krompir
Hej žalosti, nije još ni procvetala kako treba.
covjek se ni poljoprivredom vise ne smije baviti...
Ove plasticne case su najvise kancirogene.
Atak na poljoprivrednike . . . ? ? ?
sadio Satko-ima coek cetifikat da to zna radit.
start up biznis... ehehhe
Fino izgleda,ko paradaiz