Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa mam icu vam *ebem.. ovo sta dali da se komentarise.. a akcija protiv vehabija se ne moze komentarisati.. e jest papci, svaka vam cast..
E MOJI SRBI DOLAZE VAM OPET 500 GODINA VRUCE JEBACINE I IMA DA PUSITE TURSKE KURCINE...
AKADEMIK-popisam ti se ja u usta smrdljiva,proklet bio...
stoko komunisticka,nedate komentarisati o maoci...opet su poceli procesi kao i u komunizmu u vezi hapsenja mladih muslimana...nemozete nikako biti jaci od Boga...
stoko komunisticka,nedate komentarisati o maoci...opet su poceli procesi kao i u komunizmu u vezi hapsenja mladih muslimana...nemozete nikako biti jaci od Boga...
Bojim se da Srbi polako izgradjuju pravnu drzavu.
indijska konoplja... jel\' se to pusi?
I OPET GROKCE IZMETSLAMSKA TERORISTICKA POTURICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI, POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO BA.LIJSKO!
bolje da si nadimak stavio KRME
Samo tako.........a sad nek grade pruge i auto puteve !!!!
SVU KONKURENCIJU TREBA POHAPSITI I UNISTI..SAMO MOJA I SDS-MAFIJA I NASE SLUGE MOGU DA VLADAJU REPUBLIKOM SRPSKOM...
ma pusti ove, Dodika treba uhapsih i ove nase bosanske lopove iz vlade ... pa ce onda da nas krene
Pozeljna imena uhapsenih
Bogu dragom fala poceli su hapsiti manijake na sve strane. Svaka cast!
sta na sve ovo kaze IVZ i heefeendiya Serich?