Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Golim rukama bih ga zadavio!
pod mač
@DobriVlah Institucije? U BiH? Vidim kako rade u slucaju Sefica i slicnih. Za ovakve samo "Oko za oko - zub za zub". Ko na nejac udari i glumi Boga, za njeg nema druge kazne no da se na isti nacin smakne.
Monstrumi
@norid88 eto iz drugih gradova nema izroda, ne rise sabane
@Norid88 jedi gov..na i ne preskaci terapiju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta je dijete krivo majku vam...
Kako "onaj" kaze u "onom" filmu : UBIJTE GA ODMA.
Ebo mamu koja ga ja okotila bolesnog takvog!!!
Dijete se ne moze vratiti nazalost ali ih treba oboje kazniti po 45 godina strogog zatvora...
Kad bi ljekari propricali-imas slucajeva kad u 6 mjesecu trudnoce muz natjera zenu da abortira jer nesh nije raspolozen.ONA ISPROVOCIRA SAMA POROD I RODI GA I TO DIJETE CITAV DAN PLACE I UMIRE A ZAKONOM GA NE SMIJU LJEKARI NI USPAVATI A ONO NE MOZE PREZIVJETI- JER NIJE RAZVILO SVE ORGANE-UZAS-I NIKO NIJE KRIV- SPONTANI
Psihopata.
Svaka kazna je premala. :(
Ne treba mu veća kazna od savjesti, ako je ima naravno, valja sa tim živjeti, našao svoju muškost pokazivati na bebici :)
Pa ko može djetetu to uraditi?? Nadam se da će ga u zatvoru mučiti i policija i zatvorenici.
smrtna kazna
Ubiti obadvoje.Nema druge.Kucka glupa.
Gdje ces bolan dijete od 15 mjeseci udarit da joj je zlatna... Tacno bih otisao u zatvor i ako nikad nisam da ovakvog monstuma ubijem...
Nikad mi nece biti jasno kako se ljudi pretvore u ovakve zvijeri. Prestrasno
Kockasta glava kao GRAS-ov SDA revizor. Katastrofa ko sve vazduh troši.
Polijte ga benzinom i zapalite.