Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna se dobro ko je ubijen i što je ubijen...ubijeni je poznati tuzlanski kamatar pod imenom Sin kojem niko nikad nije mogao dovoljno novca vratiti da bi to bilo to,,tako da je ovom covjeku vjerovatno dosadilo da više vraća pare koje je već vratio.
E drago mi je ako je sin u pitanju,inace to je moj komsija! Lopov jedan manje
HALOO ILIJAA EEEE ĐORĐOJ JA TREBO BI DIKO MOJA JEDNO STO MARAKA KOLKA JE KAMATA JEBGA DA TI KAŽEM U ZADNJE VRIJEME OKO DVA METRA BEZ GIOMETRA JAAA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nekoliko hitaca? Eto, da je ispalio jedan u glavu, sad bi imali uštedu. #FadileOprosti
U pravu je Fadil, vozaju se u modernim limuzinama, koje mi plaćamo, imaju previsoke plate, koje im mi dajemo, još i cijene telekomunikacionih usluga previsoke. Samo ne znam zašto takvu akciju SDP-ovci žele da preotmu preko Twittera.
LAKA TI CRNA ZEMLJA DRUZE VOLJENI NIKADA NE UMIRU DOK POSTOJE ONI KOJI IH VOLE A IZA TEBE IMA NAS DOSTA SIN FOREVER A UBICI JE BOLJE NEKA STOTO KOLJENO ISELI IZ TZ
Ruka mu se pozlatila !!! Jedan majmun manje !!!
SLEDECI.....
Treba mi 20 milja na kamatau vracam 50 u rafalima za godinu odprilike ....
LAKA TI CRNA ZEMLJA DRUZE VOLJENI NIKADA NE UMIRU DOK POSTOJE ONI KOJI IH VOLE A IZA TEBE IMA NAS DOSTA SIN FOREVER A UBICI JE BOLJE NEKA STOTO KOLJENO ISELI IZ TZ
To jel' !?
PAZI DA NE POĐEŠ ZA SINOM
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Moj prijedlog je da mi svi sa KliXa skupimo covjeku za advokata,i da bude primjer i za ostale Kamatare!
Kamatarenje vulgaris. Portir vlade Tuzlasnkog kantona. Sve sličnosti sa ostlim kantonima nisu slučajne. http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/26252/ubistvo_u_tuzli_uposlenik_vlade_tk_ubijen_zbog_kamatarenja.html
Ubijte vi bankare sto vam dolaze na vrata i prijete plijenidbom, lako je pisati nek ga je ubio sad ce 20 godina u zatvor sto se petljao sa kamatarima? Isto bi bilo da je i ovaj njeg ubio radi novca isto djelo!
Eto,nije da se nasladjujem ali dobio je svoje i to sa solidnim kamatama.
Olaksavajuca okolnost dati ovom cojeku sto je ubio KAMATARA SINA, jer je obavio posao koji ni drzava a niti policija nije smjela! Veceras ce mongoe Tuzlanske porodice da zaspe u miru nakon dugo vremena ! jos jednom Mjastore Svaka ti čast !
kažu da je neki lihvar urokan
ili ti uličnim žargonom rečeno"sašiven"
Opet sutorina
Eh kod Tite se ubistva nisu vršila automatskim puškama. A ni poluautomatskim :)
@katoni Dobro si parmak je bio omiljeno sredstvo ubistva. A ovo sad došlo vrijeme da niko ne ide u ubistvo bez automata ! VEhabije naročito !
@katoni Nisam znao da je kod Tite popis stanovništva bio na taj način, al ne može se sa Srbima drugačije.:)
I za ovo ce vehabije bit krive logicno :D
Paćeniče.