Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi mene je stvarno vise sramota od ovih \'nasih\' djilkosha, dokle ce se oni vise kurchiti po BiH? Mislim da je krajnje vrijeme da mi gradjani poduzmemo nesto ako vec policija ili sud to nisu u stanju. Otvorite dobro ochi i prijavljujte sve ovakve slucajeve jer oloshu je mjesto u zatvoru!
ovo pijani komunjaro-vandali mogu uradit :| oni ne vide dobro u vjerskom..
vidi multietničara što su razvezali jezik, koliko Katolička crkva i karitas nahrane vaših i tako pokazujete zahvalnost, eto kakvi ste a pričate o suživotu, nema toga više kako u EU tako ni u nas a oni koji misle drukčije žive u zabludi SMRT FAŠIZMU SLOBODA HRVATIMA
Tjeraj antu i njegovu kantu u zapadni Mostar ili u selo siroki brijeg, sta ima da se buni manjina od jedva 13% !?!
Ekstremno sam ne-tolerantan prema ovakvim slucajevima i osudjujem svako skrnavljenje, kao Musliman podvlacim da je strogo zabranjeno u Islamu rusiti/unistavati bogomlje i ako je ovo cin nekog/nekih Muslimana trebaju da znaju da nemaju pojma o Islamu i da su Muslimani samo po imenu, no kad covijek bolje razmisli da je u protekloj agresiji n hiljade dzamija unisteno, da se ni dan danas neke nisu rekonstruisale jer pojedine opstine vecinom nasta je ne srbskim/hrvatskim stnovnistvom to opstruisu onda se nekako omeksam prema ovim dzilkosima..
stvarno jadno i sramotno dozvoliti komentare na ovakve događaje kad se zna da tu neiživljene pubertetlije koje trenutno sjede u kući i nemaju škole ispucavaju svoje frustracije. SRAMOTA... i pušten i ponovo počinio isto i kome se sad obratiti, šta i da ga snimi, pa već ga znaju... u ovoj državi se NEMAŠ kome obratiti da prijaviš ZLOČIN jer nikog nije briga dok se njega ne dira. FUJ!!!!!!!!!!!
Sta je sad, ko je diro, ko je diro! Sram vas bilo, pa zar niste Hrvatsko cvijece, bagro jedna! Da vam se da se najedete, pa tako siti odma po crkvi, sramoto jedna!
antisrb je srbin ili hrvat, ne nasjedajte na njegove komentare PS : antisrb trehnem ti staru u pakash onako sportski !!
pozzz mamu, i ja nju diram za medjunozje
Mislim da je ovo rezultat zbog mojih, ampakovih i hrvojevih komentara ovdje. Od sada šutim i samo primam u gyzu..ampak pusa i dovedi hrvoja, u troje je zanimljivije.
nije moguće da su tek sad skontali da za njih kao ni za one, nema mjesta u gradu soli
http://www.youtube.com/watch?v=SBEoOOWkIGs&feature=related
Normalna stvar kod multietniĆara i njihovih 24 posto. Ko se čudi, velika je dalabu. Da je džamija, to bi bila druga priča, al\' katolička kapela...