Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...aferim, "majstore"...nadam se da će ti idući put bit' i zadnji...
samo da nekom ni krivom ni duznom ne bude zadnji
@G. Costanza hvala na kratkom kursu jezika
Sam pao sam se ubio,nije mizao ovakvih pacijenata sa mozgom od koke.
Kad kažeš "od koke", misliš li na domaću pernatu životinju kokošku, ili na ženski polni organ ;)
ja mislim da misli na tešku opojnu drogu kokain :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sto je bilo bilo je pustite sad to vec bi zamolio vlasnika passata ako moze da mi proda ono desno stop svijetlo i zadnji izduvni lonac prije nego ode pod presu auto
Povjesat po banderama, al naglavacke
pukli se brzinom obojica, jedan radi a drugi druka i nabavlja robu..obojici presuditi i u buharu sa njima
ma ološ
slucajnost :-) nemoguce je to da se kod nas DILERI i policija druze :-)
Zamislite brzinu od 150. Pa to je strašno i za autoputa. Ali njih njihovi kalesijanci u vladi kantona štite. Obojica su mrtvi kriminalci. Ovaj drugi još radi u MUP-u, a dosije mu je pun. Guglajte Refika Isanovića i Alena Ljaljića i sve će vam biti jasno. Sram neka je onih koji ih štite, al ničija nije do zore.
Kakvi crni kalesijanci? :D Ljaljić je prezime iz Čelića druže, nema veze s Kalesijom.
Ima tu negde radar kad kažu 150 km/h?
Los mu diler pravo
diler i uposlenik MUP-a, eto nase drzave nabijem je na ***.
loš pokušaj samoubojstva ;)
Možda ga je privodio??
Neće grom u koprivu.. jbg..
Et sad su obadvojica jos poznatiji
nemojte tako ,to su policajac i doušnik (koji je inace diler) kojie su bili na tajnom zadatku
Upućeni dobro znaju u kakvoj su sprezi i zaštiti kriminalci sa službenicima agencija za sprovođenje Zakona. Ima toga i u Nemačkoj, Americi... ali kod kas je to poprimilo neopisivo ZABRINJAVAJUĆE razmjere. Ako je tačna informacija kako je objavljeno, onda Alene na ulicu i na biro uhvati se lopate i bauštele, ima na hiljade nezaposlenih momaka i djevojaka sa fakultetom koji su čak spremni raditi posao srednjoškolca. A u kolikoj su mjeri odgvorni prvi ljudi agencija, podsjetite se teksta "Kadeti sa upitnom prošlošću" objavljenog na http://www.cin.ba/kadeti-sa-upitnom-prosloscu-2/ od strane CIN 2009. godine.