Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapalili sami sebe, da prikriju mutne i necasne radnje. Te kancelarije najmanje koriste pravoj namjeni. Unutra su uvijek isti ljudi i njihova ekipa poobnih i odabranih, za njih imaju nepovratna sredstva, stipendije i hitne intervencije. Sve to treba rastjerati kucama, kakve plate i profesionalci na poslu.
pa kako sakriti malverzacije oko dodjele bespovratnih sredstava ,kredita i ostale mutljavine ,sve sami skolovani kokosari i jadonje
Hajd ma-ter-e-ti ne seri džubre fašističko.
@SRB-IN Onda bi cijela RS trebala goriti....papak jedan
zapalicete vi sebi i ministarstvo odbrane koliko ste se uplasili Suda za ratne zlocine :)
zapalicete vi sebi i ministarstvo odbrane koliko ste se uplasili Suda za ratne zlocine :)