Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li sad tuziteljicu tuziti tuziteljstvo, a ona ce im odgovorit tuzbom preko svog tuzitelja ?
Sta lupas kad neznas...Nije koristila alkohol nego drogu izmedju nogu
Nije kriva!!! Zna se unaprijed...
@DonQuiote007, Kako će biti ona kriva? Ovo je bio napad na nezavisno sudstvo i treba ovoga motoristu kazniti- Odmah u zatvor.
@DonQuiote007 amin yarabi
Moze se svakome desiti, ali previse se ovim foteljasima to desava...
Pa koliko je raznih ministarstava, sudova, opština, parlamenata, tužilaštava, nije ni čudo da svako malo neko od njih učestvuje u nekakvoj pizdariji - haman svaki 3. stanovnik.
Neka neko kaze motoristi da pokupi djelove motora, pod ruku, gips na nogu i kuci. Izgubices jaro sta god da kazes. Bice da si joj se bacio pod tockove. I ne pokusavaj. Bice “opet napad na tuzilastvo”
Tegeltija vec rijesio ovo
da ona nije kriva, vec bi napisali
Đe si ružo kurvetino stara
sve su prilike da ce motorista izvuc onaj deblji kraj
Oooo
Ooooo
Oooo
Oooo
Oooo
Tegeltija na aparatima , agregatima , preparatima , aspirinima , akumulatorima i automatima. Brz oporavak što prije , brzo završen uviđaj i zašto to tek osvane na kliksu?