Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prebijte konja odmah
Bravo mrmotu, gubis najbolje godine života zbog djevojke koja te je svjesno prevarila, sudbinu si sebi zapečatio za sva vremena i pritome si oduzeo život još jednom mladu insanu koji je isto bio glup da petlja sa kamenjarkom koja bi mu isto vratila. Vas dvojica pod zemlju: jedan živ, drugi mrtav, a ona u naručje trećem. Eee moja djeco.
Nije to baš tako,kamjenjarka može navući par naivnih tipova,al veoma brzo naleti na tipa što će joj redovno tetovirati špure od radijatora na glavu.
svaka cast za komentar
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
MOMAK JE UBIJEN LJUDI, NEBITNO DA LI JE ZBOG DJEVOJKE ILI ZBOG SVOJE PROSLOSTI SA NARKOTICIMA I KAKVE VEC GLUPOSTI PISETE KAO RAZLOGE. MOMAK OD 21 GODINU JE UBIJEN JER NAM DRZAVOM HODAJU KOJEKAKVI PROPALITETI. Sta god da je rahmetli Vedad radio to nije razlog da se majki i ocu oduzme sin , a dvijema sestrama stariji brat. Benjamin kao i svaki drugi ubica treba da trune u zatvoru do kraja zivota kada vec ne postoji smrtna kazna kod nas.
Jedan u grob drugi u zatvor a treci ce da je puni... Cist racun duga salgija
Sve slike na portalima su uslikane prije 2020, svako ko je Vedada poznavao zna da mu je lice ostalo izobličeno i da je ostao bez prednjih zuba zbog medicinskog horsa, lsda, mdma i spida. Ovo nije zbog djevojke nego zbog momaka koji su izbodeni zbog njegovih dugova za spid.
sve su to narkomanska posla znalo se odma sta je moglo ovo izazvati, kakva djevojka, benjamin pickica mala da Bog da istruho u zatvoru sa kurcem u supku
Bolest ne bira!! Iz izvora sam procitao da je ubio momka jer mu je 'skino' djevojku! Sad truhni u zatvoru!!
Neka Vedo pociva u miru i nek mu je rahmet dusi i izjavljujem saucesce rodbini ali da se ovoliko lazi i dezinformacija siri ja ne mogu da vjerujem. To da je razlog ubistva da mu je Vedo skinuo curu je cista laz. Rahmetli Vedo je bio u sukobu sa odredjenim ljudima od prije jer im je puno zla nanio (npr sto je 2005 god. osoba zbodena ni kriva ni duzna pa nadalje). Te 2 stvari tj. navodni razlog ubistva (zbog cure) i cinjenica da je ubistvo izvrseno sa "namjerom" su teske lazi i nemam rijeci.
A koliko je ovaj od 21 god imao u 2006? 5 godina. Sta on ima sa tim navodnim incidentim iz 2005? A zbog cure ili momka nekog ubiti je ludilo. Ta ce za par mjeseci imati drugog. I ista bi prica bila da je cura drugu curu ubila zbog momka. Momak bi za 2 dana novu nasao.
@fbUser1605982290 Nije se incident desio 2005 godine, već je prije nekoliko mjeseci izbodena osoba koja je 2005 godište.
Vedad nije Manijak bio Vedad je bio Hordaš u prvoj Omladini bio je lutalice iz grupe u grupu na Jug je dosao kao izvidnica i ostao tu nikad nije priznat kao Manijak dobro se zna ko su Manijaci tako da nemojte mijesati navijacke grupe jer to nema veze sa ovim
Droga je uništila mlade momke i odvela u propast cisti primjer je ovaj monstrum Benjamin Arslanagic, na par grama spida m*da narastu kao u bika, a u suštini je obicna binda.. DABOGDA U NAJVECIM MUKAMA PROZIVIO OSTATAK ZIVOTA!!
Udarac u stub Ibrahimović je trčao, a navodno je u ruci imao ciglu. Sklanjajući se od maloljetnika udario je u jedan stub, a prema nezvaničnim informacijama tada je Arslanagić naletio na njega vozilom nanijevši mu strahovite povrede. Prestravljeni svjedoci pozvali su policiju i Hitnu pomoć, koja je Ibrahimoviću pružila prvu pomoć, ali je on nedugo potom podlegao povredama u KCUS-u.
Kobnog dana s Arslanagićem je u vozilu osim maloljetnika bila i jedna djevojka koja je dala izjavu u policiji. Prema informacijama našeg izvora u blizini SCC-a Arslanagić je primjetio Ibrahimovića. Potom je iz vozila istrčao maloljetnik koji je napao Ibrahimovića.
AVAZ OTKRIVA Stravični detalji iz istrage: Maloljetni saučesnik je nasrnuo na Ibrahimovića, a potom ga je Arslanagić pregazio vozilom U vozilu bila i djevojka koja je dala izjavu u policiji, dok Arslanagić koji je na licu mjesta priznao krivično djelo odlučio se da ne odgovara na pitanja istražitelja u PS Centa
razlog tragedije nije treba nikakva. razlog tragedije je to sto je zbog ubijenog vedada, prije par mjeseci, bila izbodena osoba (2005. godiste), odnosno zbog para koje je vedad dugovao. vjerovatno je arslanagic ovim cinom pokusao osvetiti maloljetnog jarana. steta ode mu zivot u provaliju. vedadu rahmet dusi, al nije on tako divan momak kakvim ga predstavljaju.
A jel' zgazio onog što mu je izbo jarana? Niko od nas nije divan ni sjajan, ali uzimati neku pravdu u svoje ruke je samoubistvo i pokazuje koliko su mu zakazale male sive ćelije. Po tvojoj logici sad i Vedadov otac može uzeti 'pravdu' u svoje ruke i ganjati nekakve osvete.
Ahaa izbodena odoba godiste 2005. Al opet. Nije to ok da se ovako ponasaju. Sad bi lijepo bilo i ovoga u zatvor dozivotno da i on vise ne pravi probleme jer ubistvo nije rjesenje za dug. A previse ima slucajeva gdje je neko nekome duzan, i tu treba bolji zakon da se ljudi koji posudjuju bolje zastite. Bosna je zemlja posudjivanja medjusobnog nazalost. Neko je fin i posudice a neko je djubre i nece htjeti vratiti. I tih zadnjih je dosta.
Primjeran ucenik B.Koreli skole.
Odrezite mu noge, usi, nos, i jednu ruku (desnu) i ostavite ga na ulici, a ne da mu placamo puni pansion u Zenici 20-tak godina
Tuga zbog djevojke cccc
Trebe mi roknu cu te