razlog tragedije nije treba nikakva. razlog tragedije je to sto je zbog ubijenog vedada, prije par mjeseci, bila izbodena osoba (2005. godiste), odnosno zbog para koje je vedad dugovao. vjerovatno je arslanagic ovim cinom pokusao osvetiti maloljetnog jarana. steta ode mu zivot u provaliju. vedadu rahmet dusi, al nije on tako divan momak kakvim ga predstavljaju.
A jel' zgazio onog što mu je izbo jarana? Niko od nas nije divan ni sjajan, ali uzimati neku pravdu u svoje ruke je samoubistvo i pokazuje koliko su mu zakazale male sive ćelije. Po tvojoj logici sad i Vedadov otac može uzeti 'pravdu' u svoje ruke i ganjati nekakve osvete.
Ahaa izbodena odoba godiste 2005. Al opet. Nije to ok da se ovako ponasaju. Sad bi lijepo bilo i ovoga u zatvor dozivotno da i on vise ne pravi probleme jer ubistvo nije rjesenje za dug. A previse ima slucajeva gdje je neko nekome duzan, i tu treba bolji zakon da se ljudi koji posudjuju bolje zastite. Bosna je zemlja posudjivanja medjusobnog nazalost. Neko je fin i posudice a neko je djubre i nece htjeti vratiti. I tih zadnjih je dosta.
Prikaži sve komentare (221)